Bereninannesi Canbebegim bu yoruma da katılıyorum aslında bitane klasik isimlerimizden bitane de değişik bir isim koymak istiyorum netleştirdiğimde yazıcam 🥰
[silindi] Bereninannesi Ecmel ismi en güzel anlamı taşıyor kuranda geçmiyor. Vera ismi kuranda haramdan sakınmak kaçınmak anlamına geliyor. 🙏🏻
Oznr68 @ErdoganGamze Aden-Cennet Bahçesi Elizan-Uzaktan duyulan ezan sesi eğer bir kızım olursa koymayı istediğim isimler :)
Whitewomen ErdoganGamze Leyla koydum ilk kızıma ikinci kızıma ben de isim bulamıyorum aklımdakiler sahra, sena, hilal, ayla , erva , vera, belki fikir olur.
Canbebegim aryadamla koymuyorum zaten ☺️ Fikrimi söyledim sadece desteklemeyebilirsiniz kişisel bir durum 👍
asuyalin Bereninannesi Kur’anda Hz. Meryem’den başka kadın ismi geçmez. Kur’an’da geçiyor diyerek koyduğunuz isimler Arapça birer kelimedir. Örn: Ferda Kur’an geçer ama anlamı yarın demek. Kübra geçer ama anlamı büyük olan demek. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Türkçe isimler koyun çocuklarınıza.
Patricia Bereninannesi muhakkak iyi araştırın bazı isimler evet kur’an’da yer alıyor ama anlamı kötü örneğin keziban yalancı anlamında. Arkadaşım Aden koydu kızına ama Aden kur’an’da googleda yazan anlamda geçmiyormuş sonra çok üzüldü mesela