HusnaNur1107 Kızlar 29 haftalık hamileyim ve 1 kere özele gitmek istiyorum sizce ne zmn gidiyim herkes son haftalarda git diyo Ne anlamı kalcak son haftada gitmenin Sizce ne yapıyım
Aysenurozs HusnaNur1107 özele neden gitmek istiyorsunuz orda mı doğum yapmayı düşünüyorsunuz yoksa görmek için mi
Zuzuu86 HusnaNur1107 özelde mi doğum yapıcaksınız ? Yanı bi kere özele gitme sebebini anlayamadım hanı yeni hamileler için devlete gider cinsiyet için felan özele gidiyorlar ama..
EmineDefneGokce HusnaNur1107 ne için gideceğinize bağlı. Mesela ben 32 den sonra gitmeye başlicam doğumu özelde yapacağım için. Şimdilik yarı özel yarı devlet bir bakıp hastanesinde takipliyim. Bebeğin yüzü için gideceksen renkli usg olan hastane bulman lazım ve 34-35 ideal gibi
Armin-Guney Bence 32. Hafta gibi gidebilirsiniz. Yüzü baya oturmuş oluyor, yüzünü gösterirse fotograf alırsınız
Nujinkanat Zuzuu86 abla ben devlete gittim direkt bana kürtaj dedi özele gideyim dedim bugün o da haftaya gel dedi belki duyulur kalp atışı diye 😔😔😢 moralim çok bozuk ya duyulmazsa diye
Zuzuu86 Nujinkanat Yani kalp atışı duyulmadı diye kürtaj mı ?? Yanı kaç haftalıksın kalp atışı 6. Haftada duyulur yanı anlayamadım su an senı haftan ilerledi de kalp atışı mı alamıyo
HusnaNur1107 Nujinkanat Allah yardımcın olsun kuzum bende 7 haftada duydum sıkma canını allahın izniyle bişey olmaz
Nujinkanat Zuzuu86 6 haftalık 2 günlük dedi özele gittim oda aynı haftayı dedi ama bir gün geçti aradan 6 haftalık 3 gün olması gerekmiyor muydu anlamadım?
HusnaNur1107 Nujinkanat Gulsumyaman Zuzuu86 bende proteğin kaçağı var erken doğum olabilir ve eşimde benimle birlikte bir kere görmek istiyo onun için gidicem yoksa özel bir sebep yok
Gulsumyaman Nujinkanat ben 8. Haftada bile duyamadim kalp atışını bekledim biraz daha tam 10. Haftada duyabildim hastanelerin cihazları eskiyse duyulamıyo bazen canını sıkma bekle biraz daha gün olayına da takılma daha cok küçük gelişim olarak bakılmıyor bile yanlış hesaplanmış olabilir o an 1 gün zaten sadece
Nujinkanat Gulsumyaman teşekkür ederim özel dedi ki haftaya cuma gel dedi 7 haftalık oluyor o zaman o zaman bakarız dedi duymazsa kanama olursa aldırt gibisinden konuştu ama eğer kesede sıkıntı yoksa ben beklemeyi düşünüyorum yine
Gulsumyaman HusnaNur1107 bende normalde devlet takipliyim devlette eşleri almadıkları icin esim görsün bebegi diye özele gitmek istedim 1 kere 29. Haftada gittim tam herseyini gayet güzel gördük yüzünü de gördük ama ben tasrada yaşıyorum baska işlerim oldugu icin 29. Haftada gittim 31 32 haftada gitsen daha iyi olur senin icin 😊