Asyabuse femme benim o 😂😂 kansızlıktan gidicektim valla 😁 adet oldum 7 gün sonra hsg çektiler 20 gün öyle kanadı 2-3 güne tekrar adet oldum bi 7 daha 😂😂 ama benimki tamamıyla doktor beceriksizliğiydi bence spekulumu bile kırdı içimde 🥹
femme Cgdm34 ne güzel :) ilişkiye hemen mı gırdınız yoksa bekleme oldu mu 1 2 gun vs bıde ılaç verılemı
Cgdm34 femme ben 1 hafta bekledım canım ya cunku ne olur ne olmaz dıye aslında bır sey olmadı ben sadece onlem amaclı ama sen doktoruna danıs mutlaka
femme denizmanzarasi bende dun cekıldım , aynı dedıgınıız gıbı kan mı lekemı ne oldugu bellı degıl bol bol su ıc dedı bana doktor ıcınden o ılacı cabuk atmak ıcın ilça verdımı sızede bana verdı cipro dıye adıda
denizmanzarasi femme azitro diye 3 günlük bi antibiyotik verdi ciproda antibiyotik enfeksiyon olmaması için veriyorlar canım onu 3 gün leke gelir normal dedi doktor canım geçer 1-2 güne inş
Seray66 femme canım bana da cipro verdi ama sadece öncesinde verdi. Çekime gelmeden önce iç dedi sonra eğer ağrın olursa içersin dedi
femme Seray66 banada enfeksyona karşı olursa ılan dıye 5 gun ıc dedı içiyorum ama agır bı antıbıyotıkmış rtık kullanıyorum bende napım
_almirasmom femme benım hsg cektırdıkten sonra az az kanamam oldu gun ıcınde durdu gıttı o ay gebe kalamadım 2. Ayı kalmıştım 11 haftalıgım suan
femme denizmanzarasi inşallah fılmı hemen verdıler ama rapor bugun geldı bışıler yazıyor sul tüp de genışleme fılan gıbı gıbı pek analamdım ne demek ama hayırlsı
denizmanzarasi femme hiç bilmiyorum vanım benim kendi doktorum çekti rapor vermediler o yüzden bana cdyi aldım sadece
Cgdm34 femme dogrudur canım ama ben kendım o sekılde tedbır amaclı dıye yoksa bana kımse yasak ılıskıye gırmeyın demedı 😌
femme ‘sonucc:sol tuba uterına ampuller segment distalinde hafif dilatasyon ’ raporumda böyle yazıyor ne demek bılen varmı @Cgdm34 @denizmanzarasi @Ayse1998 @Seray66 @minikmucizemmmmmm @1Merveylmaz
Deletedmom_85 femme benim sadece rahim de şekil bozukluğu çıktı kalp şeklinde rahim diye geçiyor hafif düzeyde dedi tüpler de açıkmış. Bahsettiğini bilmiyorum maalesef canım
Deletedmom_85 femme internette baktığım kadarıyla yapışıklık çeşidi olabilirmiş herhalde canım yine yanlış bilgi vermiyim de
Seray66 femme dilatasyon genişleme demek ama neren hafif genişlemiş onu tam bilmiyorum onu internetten araştırmak lazım
Deletedmom_85 femme geçen cuma yaptırdım. Eve geldiğim bir kere hafif Pembe leke geldi tekrar gelmedi. 3 gün sonra falan ilişki oldu yumurtlama zamanında hayırlısı bakalım adet bekliyorum
femme Deletedmom_85 hayırlısı bakalım fılmı ceken doktor tüplerın acık dedı bişi yok dedı ama raporda da böyle yazıyor kokrtum bıraz
17papatya femme benim de 3 4 kadar kahverengi akıntım oldu biz 1 hafta 10 gün kadar bekledik ilişki için