Dark Elifs15 işte bende onu diyorum, bu arayış yanlış. Ve bunu bir eğitimci desteklememeli. Hiçbir öğretmen bu ayrımı haketmez. Ben böyle birşey yapmayı düşünmüyorum, bende bir eğitimciyim.
Elifs15 Dark tamam siz öyle yaparsınız. Tv de öğrenci döven öğretmende gördük başka şeylerde gördük ama size göre hepsi iyiyse peki.
Dark Elifs15 gerçekten eğitiminizi tamamlayamamıissiniz. Kapı kapı arayın hangisi iyi diye. Umarım sizede böyle yaparlar ki bu kafayla kesin
Elifs15 Dark Haddini aşıosun sus artık yada konuş umrumda değilsin zaten. Sağlıkçının eğitimcinin iyisine denk gelmek gibi insanında iyisine denk gelmek lazım sonuçta.
Duygucancan Elifs15 evet kanamam oldu sıfırlanmaya yakın azala azala btti sonrasında agrım hafif oldu gecti
Elifs15 Minikmucizelere merabalar. Dış gebelik sürecin nasl geçti. Ben bişe sorcaktm sende de öyle bişe varmı die. Benm değerimde şükr 955 ten 19 a düştü geçen hafta. Karnım sanki 4 5 aylık gibi.
Pembebulutt Elifs15 değer düşüşü oluyorsa sağlıksızdır ya kimyasal yada dış gebelik geçiriyorsun bide ne zaman öğrendin
Minikmucizelere Elifs15 canim benim ayin 26 sinda cuma gunu 3500 du değerim o gun hemen kürtaj oldum uc gun sonra pazartesi tekrar kan verdim 1600 e düştü cuma tekrar verdim 600 e düştü yarin tekrar vericem bu sekilde ilerledi benim bakalım yarin ne dicek doktorum
Elifs15 Pembebulutt yok cnm dış gebelikti benm 2 aydır uğraşıoz 19 a kadr düştü sıfırlanmasını beklıorz. Ama karnım çok şiş. Normalmi bilemedmki
Elifs15 Minikmucizelere iğnesiz düşmesi çok iyi yaaa. Bnm kürtaj snrası artmıştı. Peki karnında şişkinlik varmı
Minikmucizelere Elifs15 iğne vurdular kurtajdan hemen sonra Karnimda aşırı bi sislik yok ama zayifim normalde biraz gobek gibi bi sey kaldi gibi oldu bende de kurtajla yada dış gebelikle bı alakası var mi hiç bilmeyom ama
Elifs15 Minikmucizelere haftaya kontrlm. Adet olunca iner umarım. Tam bitti kanama diorm 2 3 gündr gelmıodu bugn tekrar az az gelıo. Ne kadr sürcek blmıorm. Sabah beta verdm bidaha. Korka korka bakıorm e nabıza her defasnda
Minikmucizelere Elifs15 ben sabah tekrar verdim kan 300 lere dusmus tahlil vermene gerek yok artık dedi doktorum ağrı siz yok dimi dedi agri yok ama kanamam hala var normal mi dedim kan gelmesi iyi rahim güzelce temizlenir dedi on gun kadardir benimde kanamam var iki gundur biraz daha az geldi İki ay korunmalı ilişki önerdi Allah’ım herkese hayırlısıyla sağlıklı nasip etsin inşallah 🙏 benim dualarimdasin sende bana dua et olur mu İnşallah her şey güzel olacak 🤲❤️
Elifs15 Minikmucizelere inş canm inş dualrm senle. Betan sıfırlanmadan ilişki her türlü yasak dedi dr bana. Sen yinede haftaya yine ver kan için rahat etsin. Benm kanama öprendğm günden beri var. 50 gündür falan yani. Snn dış gebelik nie olmş bilgin varmı. Kürtaj patoloji sonucuma baktm kronik iltihap çıkmış bend. Ondan sanırım
Minikmucizelere Elifs15 iki ay yasak dedi ztn iki aya sıfırlanır artık beta heralde ya İlk dış gebelik dediğinde bu bi şeyi yanlış yaptiginizdan falan degil olabiluyo bazi kişilerde böyle tekrar olacak diye bi sey yok dedi uc gun sonrasinda mi ne lagidi verdi dış gebelik sonucunu ama şundan dolayı falan demedi kagitta yazandanda oek bi şey anlamadım bi şeyden dolayı olsa söylerdi heralde her şeyi ben sormadan anlariyodu zaten ama bilemiyorum genede
Elifs15 Minikmucizelere bnmde şimdi çıkmış beta sonucum. 2.68 e düşmüş şükür. Dr olmadğ için gösteremedm 0-5 arası negatfte biz yinede sıfırlanmasını beklemeliyiz dimi. Bide o iğneden dolayı 6 ay bekleyn vücut atsın diolar 3 ay snra hsg çektirin diolar. Hsg düşünüomsn
Minikmucizelere Elifs15 bi daha cektirir miyim bilmiyom iki uc ay önce cektirmistim valla senin baya dusmus benim da 300 lerde ama tahlil istemicem artık dedi düşer o zamanla buraya kadar gayet iyi dustu dedi 3500 du betam senin kaçtı
Elifs15 Minikmucizelere bnm en yüksek 955ti çok yavaş düştü yeri geldi artıp geri düştü. Ama 371 den snraki hafta bi anda 19 a düştü çok sevnmştm. Gıdım gıdım düşüodu çnkü. 3 ay önce neden hsg çektilerki.