Cananyildiz Kızlar 34 haftalık hamileyim sadece arada bir mide problemi yaşıyorum bebegim kız , hani hep derler ya saçlanında mide ağrısı başlar diye acaba saçsız mı olacak cok merak ediyorum 😂
mommysbrids Cananyildiz kel bi kiz dogurdum resmen ama 39 hafta mide yanmasi agrisi kusma bulanti yasadim Arkadasim erkek bebek dogurdu az daha icinde kalsa cocuk direkt sac olarak dogacakti ama bir kez bile mide yanmasi yasamadi Simdi 2. Kizima hamileyim bu arada ilk baslarda bulanti yasamistim biraz sonra gecti suan ne mide yanmasi ne bulanti ha asiri baharatli seyler yersem vs gene midem yaniyor yedigimle alakali kendimi biliyorum😇😇
Elilar2225 Cananyildiz alakası yok zaten bilimsel olarak. Ben hiç mide yanması yaşamadım ama bebeğimin o kadar saçı vardı ki hemşireler bile saçından bahsediyordu
Cnslrsln Cananyildiz mide yanmasında bu hurafeyi söylerler. Valla ben 5 haftalıktı hamile olduğumu öğrendiğimde o gün bugündür midem yanar e bebek 5 haftalıkken saçlanmayacağına göre bu da işte eski zaman hurafelerinden biri ya da ben rapunzel doğuracağım :)
Sleepless_Mother Cananyildiz alakası yok kız ilk oğlumda zerre kadar mide ağrıması yanma nedir bilmezdim maşallah bı doğdu bı karış simsiyah saçı vardı ama şimdikinde mide ağrısından ölüyomm bakalım bu nasıl olcak 😂
Naz_1648 Bende 35 haftalığım hiç midem yanmadı henüz ☺️ Benim de kız bende hep düşünüyorum saçsızmı diye 😂😂
Cananyildiz Eymennannesi-61 Naz_1648 @mommysbrids @Sleepless_Mother @aslansmommm @Elilar2225 @Cnslrsln @Serman @Naz_1648 Kızlar hepinize teşekkür ederim demekki buda eskilerin uydurduğu bir hurafe hicbir alakası olmadığını öğrenmiş oldum 😂
Eymennannesi-61 Cananyildiz benim oğlumda hiç midem yanmadı mesela ama saçlarını görmeniz lazımdı bende keltoş bekliyordum o kişiden kişiye değişiyor bence