Gns-gur Merhabalar iki kalp durmasından sonra diğer hamileliği sağlıklı geçen oldu mu ben ikincisinde iğne ilaç kullanmama rağmen durdu
Powergirls Gns-gur genetik test yaptir olmadi tüp bebek denersin canim benimde arkadasimin 2 bebegi öldü doğup ölüyordular bi yasa gelince tüp bebek merkezi buldular sağlam sperm yumurtayı kullanıp hamile kaldı sorun yom şu an oğlunda
miroski_22 Gns-gur canım benim ilk bebegimin kalbi durdu 9 haftalıkken 1 sene ardından hamile kaldım şuan 39 haftaligim cok şükür rahat bir hamilelik geçirdim hicbir problem yaşamadım
Sermec27 Gns-gur ilk bebegimin 7 haftalıkti kalbi durmuştu ikinci bebeğim 38 haftada kalbî durmuştu anne karnında kaybettim ölü doğum yapmıştım genetik test pıhtılaşma testi yaptırmıştım pıhtılaşma çıkmadı sorun çıkmadı yanı 3. Gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar şükür 14 aylık oldu oğlum
23kubra23 Gns-gur benimde birinin 8 haftada kalbi durdu biri kimyasal sonuncuda dış gebelik oldu ilk düştüğünde test yaptım pıhtılaşma vardı iğne ve Progestan kullandım dış gebelik oldu oda
Baltopu2 Sermec27 Allah sabır versin size,ben 10 haftalıkken kaybettim ölçen sandım,39 hafta çok büyük 😔 meleğinin ömrünü doğan oğluna yazsın Allah
Meryy69 Sermec27 nasıl kalbi durdu 38 haftalikta Rabbim sabır versin neler yaşadınız kontrol de anlamadılar mi sebebi neymiş
Sermec27 Meryy69 gayet iyiydi herşey kontrole gittim 3 gün sonra kalbî durdu hareket hissetmedim hastahaneye gittiğimde kalbi durmuştu herhangi bir sebebi bulunamadı nasip böyleymiş
Ece1990 Bende 2 sefer yaşadım.ilki 7.hafta kalbi durdu.2.gebeligimden bı kızım var 2.5 yaşında.3.gebelikte 13.haftada tekrar kalbi durdu.simdi 6 ay sonra tekrar hamileyim 11.haftam yine bı korku oluyor her kontrole giderken.