Ayseaysa MSultann o marka diğer markalara göre daha minik bence birazını değiştir canım elinde kalmasin
MSultann Ayseaysa Bunu 3 numara ile degiştirmeyi planlıyorum canım 50 li 1 numara kalsa yeter galiba ilk etapta
MSultann Seyma0323 ablam ikiz bebeklerine kullanıyor canım. Yani öyle durumu felan da yerinde. Neden baby turco dedim diğer bezlere nazaran pamuksu dokusu güzel boş para hepsi aynı şey demişti. Koku konusunu bilmiyorum bak
annenur MSultann benim bebeğim 3,625 doğdu Ben 1 numara kullandım şu an 20 günlük hala 1 numara kullanıyorum
MSultann Kleopatraa yaaa 4 kilo diyoruz aslında baya popiş olması gerek 🤣elimin yarısı etmiyo bu bez 🤣2 numara ile 1 numara arasında feak varmi aynı marka canım
Kleopatraa MSultann Bende ilk gördüğüm de bu ne aşırı küçük demiştim ama tam oluyor hatta başta büyük bile oluyor 😅Fark var canım şu an 5.500 gram kızım 2 tam oluyor, 2den önce 3 denedik büyük geldi
Seyma0323 MSultann bir çok kişi memnum pişi akıtma yapmadığı için ama koku yapiyor dediler o yüzden vazgeçtim ve molfix almaya düşünüyorum