Esrarslan Kızlar ovulasyon testi kullandım bu ay ilk defa Adet bitiminden 4 günü çift çizgiyi çok net gördüm bugün testi tekrarladım silinmeye başlamış bu yumurtlama şeysi sadece bi gün mü sürüyor koskoca bi ayda 😊
gonulcelen Esrarslan kaç güne bir regl oluyorsunuz? Evet 1 gün ama yumurta 36 saat spremde 72 saat sanırım yaşıyordu bu da ihtimali tabi ki herşey yolundaysa 2-3 güne çıkarmış oluyor
Babies16 Esrarslan evet yumrta 1 gun yasiyor.cift cizgiyi gordugunzde catlama olmus deil yakin zamanda olacak anlamina geliyor.bu haftayi gun asiri degerlendirn
gonulcelen Esrarslan reglden hemen sonra çift çizgi hemen çıkmaz diyecektim ama 26-28 günse çıkar siz reglden hemen sonraki haftayı bir dolu bir boş geçirin inş yakın zman da olumlu sonuç alırsınız 🙏🏻
Esrarslan Babies16 ya ben çift çizgiyi gördüğüm günün gecesinde ilişki oldu çok mu geç oldu acaba çift çizgiden ne kadar sürede catlıyor acaba
Babies16 Esrarslan silinmeye basladiginda catliyor genelde cift cizgiden 24 36 saat sonrasina tekabul ediyor