Irmos9 Arkadaşlar merhaba doğum yapanlar arkadaşlarıma sormak istedim. Mesela son 1 haftanızda ne gibi belirtiler yaşadınız? Öyle bir başlık bulamadım forumda.
Pinpirikanne Irmos9 bel ağrısı ishal adet sancısı gibi agri enerji uyumama diye duyuyorum çoğu insandan….ama benim ilkte hiç belirtim olmamıştı direk suyum gelmisti gtmistm bakalm smdi nasıl olur
Gkces09 Irmos9 son 3-4 gün kala geceleri adet sancısı gibi birden sancı giriyordu bildiğin uykudan uyandırıyordı daha sonra 2 gün kala afedersin ishal olmuştum ve sancım artık birden geliyordu kahvaltı yapıyordum oturamıyordum ama hemen geçiyordu onun ardından nişan geldi ondan sonra zaten hastaneye gitmiştim
Pinpirikanne Irmos9 yakındır büyük ihtimalle 😂🤭 bunlar bi hafta önceden de bikac gun önceden de belirti olark cikabliyor
Tuaesug Bende ikinci doğumum olacak ilki 37+6 da suyum gelmişti ikincidede 37+5 teyiz bugün belimde ve kasığımda hafif bi sancı var bugün yapılan nst de sancı çıktı fakat çatı muayenesinde bişi çıkmadı yarın sabah tekrar gel dedi nst için🙁
Busra986532 37+5 teyim sancım ara ara oluyor yürürken kalkarken yatarken kasıklarıma ağrı baskı çok oluyor. Nişanımda gelmedi. Beklemedeyim hala çok güzel tekmeliyor heryerden 😪