kitapkurdu [silindi] ay çift çizgiyi görünce nasıl heyecanlandım nasıl sevindim anlatamam. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah. Sakın kendine yorma. Sürekli uzan dışarı da çıkma bir süre çok yürüme. Dikkat et. 🥰
[silindi] kitapkurdu yaaa teşekkür ederim canım 😍😍❤️❤️Dikkat ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırız 🙏🏻🙏🏻
[silindi] REYHAN-2 ikiz gebelikmi canım senin? Bide sende mi 8. Günde test yaptın Benim kan sonucum 95 çıkmış biraz düşük sanki
mucizem24-05- [silindi] hamilesin canım 2 gün sonra bida kan ver önemli olan düşük olması değil artması
brcctmkl [silindi] hayırlı olsuuun canım benim😍🧿iki gün sonra tekrar kan ver değerin ikiye katlamış olması gerekiyo.bende 21.07 transfer oldum.simdi 8 haftalık olduk ikizlerle 😍🙏
[silindi] brcctmkl benim 8.gün 95 çıktı Sizin 10.günde 198 çıkmış Ve ikiz gebelik acaba benimki tekmi 🙈
Kayra_bugra07 [silindi] bende transferden 7 gün sonra yapmıştım böyle çıkmıştı bir gün sanra doktora gittim beta değerim 280 çıkmıştı hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin amin 🙏
Bebekdelisi [silindi] hadı inşallah 2 katınızda alır kesenıde gorur sonuna kadar güzel gidersin cnm🤲🏻