Ahuum Merhaba geçen hafta başladık . D dimer yükselmesi nedeyle , dün tahlilverdim ve 1050 çıktı doktoruma iğnenin dozunun artması gerek mez mi? Düzenli kullanmama rağmen bu denli yüksek olması korkutuyor beni
[silindi] Ahuum ben gecen hafta korona oldum acilde 2800 olcutuler sizin gene iyi 1220 kadar dustu 1500 tekrar cikti 7gun 6000 oksapar yaptilar 6 gun hastanedenkaldim 4000binlik 10 tane oksapar verildi onlari baslicam korkulcak bisey yok allahin izniyle onlem almak cok onemli sifa olsun cok dusunmeyin korkmayin daha cok cekiyor insan
Ahuum [silindi] ya teşekkür ederim bu konuda çok bilgim yok. İğneden snra 700 e düşüyor . İğneden önce 1000 ne yapacagımı şaşırdım. Aspirinede başlamıyor dokotr . Genelde asprin daha faydalıymış
Bhr075 Merhaba canım dun kontrolüm vardı ve bebeğime yeterli kan gitmediğini söyledi doktor bana da kan sulandırıcı yazdı internete Okadar yorumlar okudum ki içim karardı iyice rabbim bebislerimizi bize bağışlasın insallah 🤲🏼
Rumeli Bhr075 banada doktor yeni oksapar yazdı çok olumsuz yorum görmedim internette siz neler duydunuz hakkında olumsuz olarak bu arada bende hiç başlamak istemiyorum
Ahuum Bhr075 amin cnm . Ben iğneden korkmuyorum iğne gerçekten rahatlatyor. Dokotrun kan tahliline göre yazdı değil mi?
Ahuum Rumeli ben olumlu yorumlar okudum. Benım değerim yüksekti düşmesi gerekiyor sadece çok düşmediği için korktum ben . Kullanmaya bakın korkmayın.
Bhr075 Rumeli iste bebege yeterli kan gitmediğinde yeterli beslenemeyip dusuk olma riski cok yüksekmiş ☹️
Gizemufakin Ahuum aspirinin etkisi bir hafta sürüyor oksaparın bir gün. Aspirin biraz daha tehlikeli bir ilaç, oksapar içiyorsun 12 saat sonra etkisi gidiyor bence o daha iyi
Bhr075 Ahuum yok kan tahlili felan yapmadı ama haftaya kontrole gel dedi ve bi kaç tahlil istedi de ilacı verdi kullanıyorum bile