Nazlican46 canmyavrum anladım teşekkür ederim peki bişey daha sorucam bana lavman yasak makat bölgesinde rahatsızlığım olduğu için nasıl olucak acaba
Ar-ba Ayseee60 bebek normal pozisyonda gelmedi kafasını kanala yan soktu. Hatta Doğduğunda tepesi biraz şişmişti. Doktor tepesinin yanıyla geldi o yüzden doğumun zor oldu dedi:
Ayseee60 Ar-ba normal doğumda oluşan kafa şişliği geçiyor mu bende öyle videolar görüyorum başları oldukça şiş geliyor bebeklerin kalıcı bi durum değil demi sizinki düzeldi mi
Asyahiraesra Ar-ba yine açılma oldu ama fazla degildi sanırım bnm kaslarım gergin dikişi kabul etmiyor evde rifle pansuman yaparak geçirdim..
Ar-ba Ayseee60 kalıcı değil canım. Bir iki güne geçti çok şükür. Bazı bebeklerde çok şişerse bir iki ayı bulabiliyormuş düzelmesi.
Ar-ba Asyahiraesra beyaz tenlimisiniz. Doktor fazla beyazlarda dikiş tutmayabiliyor. Yaraların da geç iyileşir dedi.
canmyavrum Narinbiranne vallahi kapanıp düşüyor mu bilmiyorum göremedim ama ağrılarm az az da olsa hafifledi .uzanıp yatıp kalkınca ağrıyı daha çok hissediyorum bebişi alıp emzirirken biraz zorluyor yarın kontrolüm var bakalm dr ne diyeck 🙈
Ar-ba Asyahiraesra o yüzden tutmamıştır büyük ihtimal doktorum söyledi bana da. Beyaz tenlilerde zor tutuyormuş ya da hiç tutmuyormuş. Ayrıca O bölge diğer ten renklerine göre daha nemli oluyormuş bizim. Islaklık da etkiliyor maalesef dikişlerin atmasını.
Asyahiraesra Ar-ba 34 haftalık hamileyim tek korkum dikişlerin açılması gerçekten😔.. kızların 2400 2800 fln doğdu ona rağmen dikişlerim vardı bu bebeğim kilolu olursa nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum
Ar-ba Asyahiraesra Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey gönlünce olur ve istediğin gibi gider. Gerçekten zor dikişlerin tutmaması kırkım çıkacak yakında hala zor oturuyorum.