3prens1prensesmom 2baby1moms alakasi yok 😊 ilk gebeligimde 4 ay surdu , ikincide doguma giderken bile cikarmiştim dogumdan sonra gecti suan 28 haftaligiz 3 ayda bi anda şıp diye kesildi her gebelik bir olmuyor 😊
2baby1moms 3prens1prensesmom ben kızımda çok kötü durumlar yaşadım yani yemek yiyemiyorum kızım 3.300 doğdu arayı da kaşar peyniri muz ile kapatttım anca bu kadr olabildi yani kabus gibi benim için hamilelikte yaşadığım şeylerin bazıları tabii
Biroglanannesiii 2baby1moms Ne olabilir ki bunu yiyeceğe bağlama sakın olabilir yemek istersin yemek istemezsin kusarsın hunharca yersin benim hiç olmadı bulantı hamilelik belirtilerinin hiç birini yaşamadım bile öyle düşünme lütfen bebeğinin bir şeyi yoktur
2baby1moms Biroglanannesiii Mrv135 Cananyildiz Srn_83 _mir_6547 Unlukacar kayaa0 Yelizm melikenehir taninmayananne Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür bir nebzede olsa içimi rahatlattınız en azından ellerim titreyerek doktorun yanına girmicem sayenizde rabbim sizden razı olsun 🤍inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🌺
Cananyildiz 2baby1moms canım her gebelik farklı normal olan suanki yaşadığın zaten benimde 14. Haftada geçti herseydeb tiksinmistim yiyemiyodum yavas yavaş yemeye başlamıştım o haftada
Srn_83 2baby1moms ay lütfen böle durumlarda kimseden akıl almayın, heleki eltinizden 😃 herkesin bünyesi farklı. Benim bulantım nie yok diye gittğimde doktor sen daha Allahtan ne istyorsun demişti. İlla olacak diye düşünme. Bünye alıştı duruma normale döndün işte ne güzel. Keyfini çıkar düşünme bu kadar bu yerli yersiz gereksiz yorum yapan insanlar yüzünden boşuna huzurunu kaçırma. Keyfine bak cicim ya.
_mir_6547 2baby1moms eltinizi bilmem ama ben kendim den bahsediyim benim ilk gebeliğimde doğuma kadar tavuk biber sogan gözümde cok sey kararmisti hiç yiyemedim doğru düzgün bisey yediğimde de direk kusardim Şuan 2 ci hamileligim sadece ilk 3 ay mide bulantisi yasadim Ne biseu den tiksinme oldu ne de mide bulantisi kusma yani her hamilelik bir olmuyor Bence normal ama doktora gittiğinizde bir sorun aklınizda kuşku kalmasin
Unlukacar 2baby1moms canım hiç alakası yok ilk hamileliğimde hiç miğdem bulanmadı tiksinmedim çok güzel hamilelik geçirdim 2. Gebeliğim 36+4 haftalığım kusmadığjm gün çok nadir her gebelik bir olmuyor güzel düşün
kayaa0 2baby1moms bi hamileye söylenebilecek en güzel şeyi söylemiş eltiniz de aferin yani. Eltiniz öyle dedi diye sizin de öyle olmak zorunda değil ya da burda birisi benim de öyle oldu ama gayet sağlıklıydı dedi diye yine aynı şekil olmak zorunda değil. Herkesin hamileliği birbirinden farklı olduğu gibi kendi hamileliğinizde de biri farklı ikincisi çok farklı yaşanabilir. Sağdan soldan duyduklarınıza bende de böyle olursa diyip kendinizi strese sokmayın ya da iyi bi şey yokmuş diyip kendinizi rahatlatmayın. Ters bi durum hissediyorsanız doktora gidin. Fikir alın evet kimlerin başına nasıl gelmiş diye ama herkes farklı bi fikir söylüyor ama en iyi sizi siz bilirsiniz. O yüzden kimin ne dediğine göre kendinizi şekillendirmek korkutmak yerine doktora gidin. Nasıl diyor karnımda öldüğünde bende böyle olmuştum diye hayret yani. Bi şey yoktur inşallah ama aklım kalmasın hadi bi doktora gidelim derim ben olsam. Dinlemeyin yani o yüzden böyle düşüncesiz tipleri
Yelizm 2baby1moms benim de gördüğüm bir günün bir günü tutmadığı 😌 ben de bir gün bir şeyden tiksiniyorum diğer gün severek yediğim başka birşeyden. Bir gün çok iyi oluyorum diğer gün hasta gibi oluyorum. Vücudumuz ve hormonlarımız sürekli bir değişim halinde hiç bunlara bağlama bence de.
melikenehir 2baby1moms ilk hamileligimde 16.haftama girdiğim gün bıçak gibi kesildi bulantilarim aylarca mutfağa giremeyen ben o günden sonra yemek yapmaya başlamıştım koku hassasiyetim vs bitmisti siz de kötü düşünmeyin her hamilelik bir değil ama içiniz rahat etmeyecekse kontrole gidin
taninmayananne 2baby1moms hauir ya ne alaka bu insanimiz herkesi korkutuyor. Bende ilk gebeligimde 20 25 hafta boyunca kusmaktan icim disima cikiyordu artik banyoya yerlesmistim suan 27 haftaligim sedece 2 yada 3 kez kusmusumdur suanda da bormal bir birey gibi yasamimi surduruyorum bebegimde gayet guzel hareket ediyor. Bi sknti yok olmaz korkma hatta bende bunda kalp atisini digerine oranla gec duyduk acil dr bana bos gebelik yada dusuk yapiyorsun dedi bende hic bulanti falan olmayinca bende cok korkmustum gercekten bos oldugu icin mi belirti vermiyor diye ama oyle degil yani icini ferah tut.
TeoMom 2baby1moms 2 hamileliğimde de mide bulantısı yaşamadım yani hemen olumsuzu düşünmeyin her hamilelik birbirinden farklı
11115 2baby1moms endişelenme canım, 3 ayın tamamında oluyor, bende öyle oldum, bir anda bitdi, tam 14 hafta sonra, şimdi 20 haftalık olduk şükür, ara sıra sabahları midem bulanıyo o kadar
2baby1moms 11115 saolun bugün kontrolum var gidicem inşallah cinsiyet öğrenip mutlu bir şekilde dönücem 🌺