Kbramhmt Pridector erken gebelik testi yaptim adete 4 gun var negatif acaba sonradan pozitif goren oldu mu yinede oyle bir olasılık var mi merak ediyorum
Ygtzynp Kbramhmt canım geçe ay elimde 3 tane vardı.10gün kala,7 gün kala,3gün kala yaptım hep negatifti ve adet oldum:(
LyllyL Kbramhmt canım 2 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün kala yaptm silik çizgi çıktı Perşembe kan verdim dün sonuç çıktı 16.5 yükseklisi takip edilecek
Kbramhmt Ygtzynp benimde negatif 4 gun var adete bugün de bitti say uc gun kaldi buyuk ihtimalle bende negatif kalcak
Ygtzynp Kbramhmt geç döllenme olabilir,moralini bozma.ben bu ay adet günümü bekleyeceğim hatta bir hafta gecsin.yarın adet günüm haftaya kadar doktora vs gitmeyi düşünmüyorum
Kbramhmt Ygtzynp dimi en guzelini yapıyorsun bencede zira boyle de olsa yine beklicez zaten eskiler ne guzel gunu gecince anlarlardi 2 aylikken felan biz simdi erkenden ogrenme pesindeyiz zamanda gecmek bilmiyor 😂
Kbramhmt Ben erken elendim arkadaşlar demek ki gercekten belirti beklemek lazımmış ayrica erken gebelik testi yine yanıltmadı
Kbramhmt LyllyL hayırlı olsun insalllah saglikla buyusun minik ben regli oldum testler yaniltmadi yine
LyllyL Amin canım çok umutlu değilim sanki buda kimyasal olucak gibi hissediyorum bakalım hakkmizda hayırlısi olsun Allah isteyen herkese nasip etsin İnsallah
elifcicek_07 Predictor hiç yanıltmıyor eğer eczaneden alınmışsa. Sizin adınıza da üzüldüm. İki gebeliğimde bir hafta kala yaptım iki çizgi çıkmıştı ertesi gün hemen kan verdim değerim yaklaşık 30 du. Bebekleri kaybettik ama test hiç yanıltmamıştı