AcemiAnneee Ben süt içemiyorum et yıyemiyorum kuru yemiş yıyemiyorum ıstahım ılk ay acıktı baya sımdı ıkı öğün olarak sabah yıyebılıyorum yınede 3.aya gırdım bebegım ıcın sıkıntı olur dıye korkuyorum
Byzctn AcemiAnneee illa sağlıklı şeyler yiyecem diye kendinizi zorlamayın.. canınız ne isterse onu yemelisiniz zamanla düzelirsiniz merak etmeyin . Aç kalmayın yeter
Bekleyenler Byzctn acayip şişkinlik var yiyemiyorum. Yani ben genelde çok iştahlı obur biriydim. Hiç hayal etmezdim bir gün bir şey yiyemem diye 😬
Nnzhktt Byzctn Ilk 3 ay ful uyudum uyku hiç yetmiyodu sonra normale döndü şimdi 37. Hafta gece bi türlü uyuyamiyorum dalamıyorum 4 e 5 e kadar dolan dolan sonra hık diye gidiyorum 😆
Nnzhktt Byzctn vücut galiba doğum sonrasına hazırlık yapiyo bazen günde 5 saat uyuduğum oluyo yine de şükür direncim iyi durumda oluyo 😊
snmatas Acıksamda acıkmasamda aklıma geldikçe yiyorum ya takılmıyorum pek😂 Gerçi hamile olmadan öncede böyleydim ben 😂😂😂
Necla06 aren6161 valla napiyim kilomla bi problemim yok canım cekiyo 😂 şekerle de yok çok şükür hiç uğramaz bana 🙏 açlık da tokluk da ölçülüyorum günluk hiç yüksek çıkmadi daha bünye meselesi sanırım 😉
Maviss35 Byzctn acıksam gece 2 de 3 te bile yiyorum vallah hayatta affetmem😅 Niye cocuğumu aç bırakayımm😅 ekmek fazla tüketmiyorum tüketirsemde ya çavdarlı ya da tam buğday tüketiyorum😅