esmom07 Bulamadık bizdee adıyla sevmek isterdim 🙄 eşim Yağız Alp diyor ama sanki çok fazla var ve çift isim istemiyorum 😑
isimsizzz esmom07 Tabi ki sizin kararınız ama arkadaşım daha yeni bebeğine bu ismi koydu ve ,internette isimli kapı süslerine bakarken hep yağız Alp ,Yiğit Alp ,Çınar Alp ,cesur Alp ,….. Alp ,….. Alp , sürüsüyle 🙄 bence çocuğun geleceğini de düşünmek lazım
Bahaaaar Birde size bir tavsiye vereyim kızlar instagramda bebek süsleri kapı süsleri yapam sayfalara bakın orda degişik isimler oluyor 😂
Mrsacar tuncaq benim bebeğimin cinsiyeti kız bizde kız ismi bulmakta zorlandık erkek olsaydı adı belliydi Barış olucaktı. Bence Barış ismini bir düşünün. 💙💜
miranmomsss tuncaq bende hala bulamadım gerçekten zor kızım olsaydı daha hamile kalmadan seçmiştim ama erkek zor beybime hala isim bulamadık
Deletedmom_33 tuncaq Oğlumun adı Atlas. İlerde ikinci de erkek olursa Doruk olacak 🤗 Bunalr dışında hoşuma giden Demir, Ege, Çınar, Pamir
esmom07 @isimsizzz aynen doğru söylüyorsunuz 🙄 ki iki isim oluyor o şekilde de yine bastaki kullanılır