hulyademr Kızlar yarım saat önce altıma kaçırdığımı zannederek uyandım. Kendimi sıkmaya çalıştım ama tutamadım durmadı akdı. Daha sonra tekrar az daha geldi. Ama tutamıyorum geleni acaba suyum mu?
Melikeex hulyademr suyun gelmiş canım sıcak dus al sancın gelırse her geldıgınde çömel yere derin derin nefes al ver ıyı gelir Rabbım bı avazda saglıkla kucagına almayı nasip etsin ınsallah 🙏
elifuslu1002 hulyademr genelde şu gelmesi ya da sancı uykudan uyandırır ve tutamaman da belirti bence direk acile git
hulyademr Melikeex teşekkür ederim. Hastaneye gidip emin olmalı mıyım yoksa evde sancıları mı beklemeliyim?
hulyademr Ay teşekkür ederim eşimde burda, şehir dışında görevde. Hemen hastaneye gitmeli miyim yoksa biraz sancıların başlamasını beklemeli miyim?
berilzumrut511 hulyademr su gelince bebek enfeksiyon kalabileceği için hemen gitmelisin evde beklemeden
tugceaslanis Su geldiyse direk hastaneye gidin benimki çok azalmış diye yatışımı verdiler sonrada kalanını patlattılar şimdide sancı bekliyoruz 🥲
Asyabuse hulyademr daha önce burda okumuştum bi kadın suyunun geldiğini iddia etmiş doktor hayır falan demiş inatla bi test yapılıyormuş o gelenin idrar mı su mu olduğunu anlamak için ve gerçektende suyuymuş. Bence de bi gidin hastaneye yanınızda gelicek biri var mı ailenizden veya arkadaşlarınızdan. Hayırlısı olsun hakkınjzda eğer suyunuz ise bir avazda doğurun inşallah 🙏🏻 Size de bebişe de sağlıklı günler 🌸
Anneadayi89 hulyademr doktorum daha bugün söyledi suyun geldiginde yatar sekilde hastaneye gidilmesi gerekiyormus bebegin kafasi daha tam oturmamissa yukardaysa kordon sarka bilirmis ve enfeksiyon riski oluyormus
hulyademr Geldim şimdi hastaneden su değil dedi doktor. Rahim ağzı tıkacı ya da enfeksiyondan kaynaklı bir akıntı olabilir dedi. Sabah polikliniğe doktorunuza gelin tekrar muayene etsin dedii
Zehragniken hulyademr Ah hadi gozun aydın:)) artık bende doğurmak istiyorum son 3 gun ama gelen giden yok