yigitinannesiiiii Busel bol bol yedim hemde cankm istedikçe bi zararı yok kuzum etsiz olduğu için canın istiyorsa çekinmeden yiyebilirsin😊😊
Mfozturk Busel etsiz her zaman tuketiyorum ben. İçinde et olmadığı sürece bı problem olucagini sanmıyorum cnm
ilknurrruzn yigitinannesiiiii Ben korkudan hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ağzıma sokmadım çiğ bir zararı olabilir falan diye 28 haftalığım geçen gün buraya sordum yiyebilirsin dediler ilk kez yedim nasılll özlemişiiim 😂😍
ilknuribrahimbelis Busel o kadar çok yiyorum ki etsiz çiğ köfteden bişey olmaz😊bak şuan da yine canım çekti😂😂
Busel ilknuribrahimbelis hahahahaha uf ya benimde öyle sipariş verdim sonradan dank etti kafama size sordum
ilknuribrahimbelis Busel 😂😂bişey olmaz canım afiyet olsun sadece tek tavsiyem bildiğin yerler olsun taze olan
Asyabuse Kısırın değişik versiyonu olarak görüyorum ne var ki içinde 🥲 çok severim 11 haftalığım 2-3 kere yedim hatta birinde sabah kahvaltısı olarak yedim 😁😁😁Tek problemi mide yanması yapıyor oluşu yoksa her gün yerim 😂
Edizimmm Busel yedim dr dedim yedim bı sok oldu etlimi dedi😃 dedim hocam normalde eti zor yiyorum ne etlisi sadeden bisey olmaz dedi 2 dilim yedim nefsim Köreldi
Nil- Busel bulgurdan zarar gelmez etsiz olduğu sürece bir problem olmaz ama siz yapın ne yendiğimizi bilmeniz açısından baharatına az olursa daha sağlıklı olacaktır. Aşerdiğim tek şey ve abartısız 4 ay boyunca nerdeyse her gün yedim
yigitinannesiiiii ilknurrruzn yaa isminden kaybediyor güzelim köfteee 😂😂😂😂 etli olsa aıkıntı tabi çiğ et bakteri parazit üretir ama etsizde öyle bi durum yok😊😊