Petek98 Bebeğiniz kaçıncı haftada döndü,28 im doktorum dönmesi için sola yatıp karnımı kantoron yağı ile yağlayıp ovalamamı söylüyor. Erken değil mi dddim dönmesi için,erken ama sonra dönmeyen dönmüyor dedi
Nilssu Petek98 benimki dönmedi şuan 38 haftalığız döneceği yok 😀 sezaryen olacağım mecburen doktorunuz ne diyorsa yapın erken değil 🥰
Zehragniken Petek98 benimde 30. Haftadan beri baş aşağı duruyor canım. 39+3 olduk daha gelen giden yok. Bence doktorunu dinle gec değil
Petek98 Nilssu Ayy inşallah bende gelirim son ana kadar 😍 ne yapalım sağlıkla kucağımıza alalım,elimden geleni yapacağım tabi fakat ne nasipse o 🥰
Eymenebrar Petek98 bu aralar oturup egilemiyorum kalkamiyorum ve kaburgalarim aciyor canm arada nebegimde hareket cok ediyor ama riskli bieaz gebelim ondanmi bilmiyorum
Srdm Petek98 eskisi kadar değil ama gün içinde otururken ayakta yatarken vs hissediyorum yine, eskisi gibi olmama sebebi de artık yeri dar gelmeye baslıyor sanırım sizin nasıl
Petek98 Srdm benim de biraz hareketlerinde azalma var. Yani şöyle hissediyorum çok şükür ama çok sık değil. İyi olsunlarda