Oylumbaska Doğuma son bir haftam kaldı ilk defa göbeğim kaşınmaya başladı ama yok böyle bir kaşıntı. Derimin içi kaşınıyor adeta sürekli yağ sürüyorum ama uykumdan ister istemez kaşıyorum. Çok sinir bozucu ne yapabilirim kızlar hafifletmek için ???
Gozde1909 Oylumbaska aynen. Bendede aynı sorun 15 gun var doguma ılk defa kasınmaya basladı ben soguk su ıle yıkayıp vazelın suruyorum faydası oluyor
Bella_63 Oylumbaska eğer kaşırsanız çatlar. Düzenli çatlak kremi kullanınca geçiyor kaşıntılar. Ben de bazen kaşıntıyla uyanıyorum krem sürdüğüm anda kalmıyor.
Oylumbaska Asyabuse yok daha yeni karaciğer enzimlerime bakıldı onunla ilgili olduğunu sanmıyorum normal çıktı çünkü
star3star Oylumbaska ozaman gerildiği içindir benimde son bi kaçgündür var ama direniyorum kaşımıyorum
star3star Oylumbaska kaşındığı zaman hemen krem sürün yada ıslatın o bölgeyi.brn buzamana kadar hiç krem sürmedim.benim bekarlıktan bilinçsiz kilo alıp vermekten çatlaklarım vardı zaten yanlarımda ve kasıklarımda.hamilelikte çok çatlağım olur diye düşündüm ama çok şükür hiç olmadı çatlağım🧿