Cansu355 Anneolmak93 Kesinliklee gittt bendede olmustu dusuk tehdidi olabiliyormus igmal etme hemen simdi git hatt. Progestan baslasin
Cansu355 Anneolmak93 Ve gelen her lekelenme icin doktorunu bilgilendir mutlaka. Cunku lekelenmeler allah korusun hic iyi degil. Kendimden biliyorum
Beyzaaaaab 5+2 den merhabalar Bende 3 gün sonra doktora gideceğim keseyi görürüz inşallah Sol kasık agrım var gece sola zor yatıyorum
Beyzaaaaab 5+2 den merhabalar Bende 3 gün sonra doktora gideceğim keseyi görürüz inşallah Sol kasık agrım var gece sola zor yatıyorum
Anneolmak93 Cansu355 evet hazırlandım acile gidecem progestan kullanıyorum ama neden bugun böyle oldu anlamadım biraz temizlik yaptım ondan mı dır tereddüt oldum
Serapmira Zeynepyeniay merhaba tam tamına 6 hafta 2 günlüğüz🙈keseyi gördük iki hafta önce bi kaç gün sonrada atışlarını duymaya gidicez nasipse🙏hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Cansu355 Anneolmak93 Ah canim yaa ondan olabilir sen yapma temizlik bi kac hafta yat bo bol dinlen mutlaka
umena Cansu355 bende de oldu prog başladık hamdolsun su an yok lekelenme olduğu gün yakınımda tüfek atmışlardı korktuğunu söylememe rağmen iki el atıldı eğlencesine şişe vuracaklarmış. Kasılmadan da olmuş olabilir mi acaba baya korkmuştum çünkü
Fatmalardanbiri Zeynepyeniay Ben de 6+3 oldum. Bu gün kalp atışını dinledik. Sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi doktor. Çok geç değil mi yoksa normali mi böyle? Ve bulantılar kaçıncı haftadan itibaren başlıyor?
Cansu355 Fatmalardanbiri 1 ay sonra mi yok artikkkk. Neden o kadar gec verdi sorun bence. 4. Haftadan 7.haftaya kadar her hafta cagirmasi lazim.bizde oyleydi cunku. En riskli haftalar sonucta
melegimo Fatmalardanbiri çok geç bence bir ay 8.haftaya kadar riskli dönemler en geç 2 hafta da bir çağırmalı bence o kadar beklemeyin istersiniz ara kontrole başka bi doktora da gidebilirsiniz. Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Cansu355 umena Olabilir stres korku hepsi etkiliyor bizi suan birde fazla ayakta kalip iş yapmaktanda kacinmamiz lazim
Cansu355 @Fatmalardanbiri Bulantilar 6.haftada basladi benim. 8.haftada tavan yapti. Suan 13.haftam hala devam ediyor🤮