Zeynepyeniay Remziyexx hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla gelsin çok normal bu haftalarda yinede siz dikkat edin
Zeynepyeniay Kubruzram kesinlikle sağlık her zaman öncelik ama bende kız istiyorum inşallah nasip kısmet 😊
Zeynepyeniay 3kereanne sakın stres yapmayın bende yeni gördüm keseyi kalp atışını da derinden duyduk yine gideceğim ama stres herşeyin başı kendinizide bebişinizi de strese sokmayın lütfen kimileri 8 haftaya kadar bile belli etmiyor kendini
Nujinkanat Zeynepyeniay biri 9 Ağustos’ta biri de bugüne ait aradan 2 hafta falan geçmiş ilk önce kese göründü ama bebek yoktu doktorun kendisi de demişti ama işte bana diyor kürtaj dedi kalp atışını duymadı diye özele gittim o da bir hafta sonra gel dedi ultrasondan anlıyorsanız bakar mısınız
Selma1513 Bende 6+2 haftalık hamileyim migde bulantım kusma yok daha doktora gitmedim 7. Haftayı bekliyorum bebeği gormedim acaba yolunda gitmeyen bisey mi var iştahım cok arttı bulanti vs olmayınca korktum simdi inşallah herşey yolundadır
Zeynepyeniay Selma1513 merak etmeyin çok normal şeyler şuan. 7 haftada kalp atışını duyar keseyi de görürsünüz hiç korkmayın 😊 benimde iştahım çok arttı ara ara bulantım oluyor sadece
Zeynepyeniay Nujinkanat kuzum benim ne desem boş olur kaç haftalıksın bilmiyorum ama doktoru beklemeni öneririm hakkında hayırlısı olsun inşallah kendini strese sokup bunaltma lütfen olur mu
Zeynepyeniay Didonutella ah inanın benim 2. Hamileliğim eşim yanımda değil telefonla öğrendi askeri personel kendisi :) siz en azından yanına gidiceksiniz bi de o açıdan düşünün ve güzel bi süpriz yapın 😊 hayırla gelsin inşallah 😊 allah sabrını da kolaylığını da verir elbet sağlıkla büyüsünler çocuklarımız 😊
Nujinkanat Zeynepyeniay 6 haftalık 2 günlük dedi bugünde aynı şeyi dedi özeldeki doktor devlet de dün öyle demişti
Zeynepyeniay Nujinkanat o zaman görünmemesi çok normal çünkü geç döllenme olabiliyor benim oğlum 9 haftada göründü geç döllenmeydi çünkü. Şimdi kocaman bi sıpa oldu😊 sakın kendinizi strese sokmayın stres çok tetikler üzülmeyin de dua edip bekleyin olur mu
Zeynepyeniay Betussx neden korkuyorsunuz ki ne güzel bakın görmeye gidiceksiniz bendice mutlu olup gününüzü bekleyin stresin ne kadar çok etkilediğini bi bilseniz 😊 bol bol dinlenin lütfen hayırla sağlık gelsin bebiş üzülmeyin korkmayın lütfen 😊