ilaydak443 6+2 deyiz 5.haftada keseyi gördük kalp atışı içinde 2-3 hafta sonra gel demişti doktorum inşallah duyarım sağlıklı bir şekilde 🥲 bir de bana doktorum sadece decavit verdi folik asit filan yazmadı neden acaba
iremsenpli11 8+1ilk gebeliğim kalp atışını ve kendisini de gördüm yanlız kanamam oluyor ara ara inşallah geçer 😥
Eceem iremsenpli11 merhaba bende 7+6 haftalık hamişim kanama için geçen hafta dupbaston başlamıştım ben kanamam durdu doktorunuz size ne verdi?
THale Merhabalar , herkesin sağlıklı bebişleri olması dileğiyle .. Biz de 5+6 .. bu hafta pazartesi keseyi görmüştük şükür . Pazartesi tekrar randevumuz var inşallah kalp atışını da duyabilirim.. Merak içerisindeyim
Kahvecekirdegi Zeynepyeniay 5+1 im. Dün keseyi gördüm sadece ne yolk ne bebek daha görünmedi inşallah görürüm onları da çok korkuyorum 😔
Melike2507_ Kubruzram biz de 8+5 iz ben de hep sanki solda gibi hissediyorum ay çok heyecanlı ilk hamileliğim hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah 😍🙏
Kubruzram Melike2507_ insqllah canım benim inşallah gönlümüzden geçen olur oglum var Rabbım bide kızı tattirsin tabi sağlıcakla insallah
Celikkelanurr02 MinelHaapy bizde 5+2 de doktor kontrolüne gittik kesemizi de kolay bir şekilde gördük içiniz rahat edicekse ben gibi sınırsızsanız en kısa zamanda gitmenizi öneririm 🥰 Şuan 7+6 olduk 4 gün önce de kalp atışımızı duyduk inşallah size de nasip olur hem ne kadar erken giderseniz doktorunuz da ona göre vitaminlerinize falan başlar benim önerim bu şekilde 😊 sağlıklı hamilelikler geçirmenizi dilerimm
_syma10 Zeynepyeniay Bende adetime 1hafta kala erken test ile ogrendim ins saglikli bir sekilde Ilerleriz hepimiz ve kucagimiza aliriz 4haftalik sadece kese gorundu ama kalp atisini ve bebegi ne zaman gorurum cok heyecanliyim🌸
Nujinkanat _syma10 benimki 6 haftalık duymadım ama siz kesin emin olun diye de 7 haftalık gidin ben de sonra üzülmeyin benim gibi bana kürtaj bile dediler ben de bekleyeceğim yapacak bir şey yok
Zeynepyeniay _syma10 öncelikle sağlıkla gelsin inşallah 😊 en geç 2 haftaya kalp atışı da bebekte netleşir 😊
Sblytm1990 Kr41 aynı haftadayiz bende çok aşırı bulantı yaşıyorum yemek bile yiyemiyorum ne zaman geçecek bu bulantilar çok zorlanıyorum 😞😞
Glsahefe 5+2’yim ilk hamileliğim salı günü kontrole gittik keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gelebilirsiniz dedi sağ kaşığım gün içinde bazen ağrıyor ve sabahları çok bulantım oluyor
Esoli Seyma_izi erkek bebekte öyle dua et veren alan Allah ama iyş olacak kendını yorma Allah yardımcınız olsun hamıle duası kabul olur ınsallah bebısınle çok çok mutlu olursunuz
Seyma_izi Esoli amin inşallah canım yormamak imkansız ki kayınvalide yanındayım kayınvalidenin tüm sülalesi burda 😪💜
Kr41 Esoli ne ilaç ne kraker ne başka bişey hiç bişe fayda etmiyor 7.haftadan beri böyleyim Ne yesem çıkıyor 🤦🏻♀️Her şeyde bir öğürme🤦🏻♀️ Yemek yemeyi özledim inşallah böyle devam etmez
Yasemella Ben de 7+1im kalbini duyduk çok şükür ama kahverengi akıntılarım devam ediyor. Peçeteye sildikçe geliyor bir de progestan fitil kullanıyorum geceleri. Sabahları kalkınca su gibi kahverengi akıyor. Doktor kırmızıya dönmeden telaşlanma bebekte bir sıkıntı yok dedi. Ama dünden beri karnım ağrıyor beni biraz telaşlandırıyor. Terası yıkadım çıplak ayak ondan mı acaba.
Sun10 Zeynepyeniay 6+3 benim de dün hem bebeği hem kalp atışını gördük güzelce yerleşmiş dedi 😊 ultrasonda kanama gördü sol tarafımda tam da en çok ağrım olan taraf ve progestan verdi ilk hamileliğim biraz endişelendik insallah önemli bişey değildir doktor çok üstünde durmadı
Esoli Kr41 bende oyleyım zofer verdı doktor altı haftadan beri başladı gecmıyor yemek tadını unutmuşum
Esoli Kr41 kraker bıle çıkarttım fayda etmıyor bana somun ekmek yoğurtla yerdım ondan da soğudum evde ekmek yapmayı dene katkılı kapalı bısı yeme