Ada_22 Nujinkanat sakin devlete inanmaa zaten birşey olmuş olsa bebege sende etkisi cok net belli olur sakin aldanma onlara bekle birazdaha bende 6+1 de duymadm 1 eylulde duyucam inss sakin aldirma bekle
Mrskzl Anneolmak93 doktorum bana normal olduğunu söyledi bende de oldu ama yinede doktorunla görüşmeni tavsiye ederim
Mrvbnbg2208 Mhande yazdığının aynılarını yaşıyorum 6+0 çarşamba keseyi gördük bende salı doktora gideceğim inşallah kalp atışını duyariz🥰
Mhande Mrvbnbg2208 Benim doktorum 6+5 günlük iken gittim geç döllenme olmuş dedi adet tarihimi değiştirdi sonra bana 20 gün sonra gel kalp atışını mutlaka duymalıyız dedi insaAllah duyarız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
karadeniiiz Sabah kan verdim kizlar, ilk beta 21,23 cikmişti bugünki sonuçta 51,08 henüz çok çok yeni olabilir dedi acildeki doktor 🙏
Papatya-54 tazecikannee mrb aynıyız sizinle aramızda bir gün var kahverengi lekelenme oldumu acaba sizde hiç?
mucizebebegimmm Thebluewine ay çok zor gittikçe de artacak gibi çok açım ama bir şey yiyemiyorum 🥹 neyse rabbim bunları da yaşatıyor çok şükür. Çok emek verdim bu günleri yaşamak için isteyen herkesin hayırlısıyla kucağını doldursun ☺️
Thebluewine mucizebebegimmm ben prilam kullanmaya başladım bugün çok daha iyiyim. Midemi zorlamıyorum ama az az bir şeyler yiyebiliyorum. Duacısıyım ilacın 🤣
Rabiayz Duygu0808 Allah Razı olsun canım ne yaptın doktora gittin mi? Motive ol tabi bebeğini kucağına alınca asıl motiveyi sen gör ☺️Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah allahım