Merhaba, öncelikle herkesin bebişi hayırlı olsun 🙏🏻😊♥️
Rabbim her isteyenede tez zamanda, hayırlı vakitte, hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah…
Biz henüz yeniyiz, yaşım 27. 50 adet yumurta toplanıldı benden, bunlaeın bazılaeı boş ve geride kalırken, bazıları kalitesiz olup yaşayamadan yarı yolda kalırken, totalde 23 kaliteli embriyom donduruldu.. Pcosluydum (polikistik over sendeomlu olduğumdan zaten fazlaca minikli minikli biriken yumurtam vardı, normal gebeliğe yumurtalae gelişmediğinden engel olduğu için, tüp bebek konusunda fazla yumurtamın olması tüp bebek merkezleri için aranan bir nitelikti) doktorum Aret KAMAR Bey, çok memnunum kendisinden 🙏🏻
Hastane çalışanlarına kadar o kadar ilgili ve profesyoneller ki anlatamam.. normalde hep ilk tüp bebek denemesi tutunmaz başaeısız geçer diye araştırmalaeım sonucu okumuştum ama Allahın izniyle ilk denememizde tutundu bebişim bana.🥲🥹
Bundan sonraki süreçleride sıkıntısız atlatırım inşallah tek dileğim bu.. çünkü tekrar sil baştan aynı şeyleri yaşamak, çok yorucu 😞 ilaçlar olsun iğneler olsun halada hergün 2 iğnem var ve 12.haftaya kadar asla iğneleride ilaçlarıda bırakmamam gerekiyormuş..
ilaçları yine kullanırım ama şu iğneler artık beni delik deşik, mosmor etti, biri kan sulandırıcı biri progestan ilk tüp bebek transferim yapıldı ağustosta yapıldı.. :)
Allaha şükür sonraki 12günü atlattım ve kan testimle ayın 20sinde hamiş olduğumu öğrendik 🙏🏻😊♥️
Beta hcg 448,5du. 2 gün sonra tekrar kan vermem istenildi değer yükselişi olacakmı diye sağlamasını yaptılar Allaha şükür ayın 22sinde de beta hcg 800 çıktı..♥️
Çok güzel bir duygu Allah’ım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın diyorum…🐣
Şimdi her şeyimiz güzel gidiyor maşallah, şuan ki odaklandığım nokta riskli zamanımızı da sağa sağlim atlatabilmek.. çok dikkatli ve temkinliyim işi gücü bıraktım sadece güzel beslenmeye ve dinlenmeye özen gösteriyorum diyebilirim :)
Eşim sağolsun bana çok desteği oluyor.. haberi alır almaz hüngür hüngür ağladık resmen ☺️🌸
Çok farklı bir his… tüm isteyenlere nasip olsun herşey gönüllerinizce olsun inşAllahh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🌸
Şimdi ne kadarlığız hiç bir bilgim yok :)
Bu hafta salı günü 30 ağustosta kese kontrolü için muayene randevusu verildi, bakalım inşallah kesemizide görürüz, bebişimizin ne kadarlık olduğunuda sorunsuz bir şekilde öğreniriz inşallah 🙏🏻😊♥️♥️
Rabbim hepimizin gönlüne, yüreğine göre versin inşallah ♥️
Benim için yorucu stresli ve zorlu bir süreçti.. ama sonuç mükemmel… bebişlerimiz iyi olsunda her şeye katlanılır! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻