Sedaaaa61 ben ilk gebeligimde perinatoliji takipkiydim orada ve 20den fazla dogumhaneye cikmisimdir riskten dolayi ve en son artik cinnet gecirdim esime donup ya benim canımı alin ya buradan çıkarın diye
Resmen rezalet bi yer dogumhanede ki calisanlar ebelerden tutun hemsirelere kadar köpek muamelesi yapiyorlar resmen herkese saatlerce sizden haber alamayan esiniz aileninlz kapida beklerken bizimle ilgilenmiyorlqr bile gelen telefonlari dahi acmiyorlar uff acaba gene kimin yakini ariyoe bosver acmaa diye konusuyorlar kendi aralarinda kac kez sahit oldum kadinin sancilar icinde gozlerinden yaslar akip bi koseye yigilip kaldigi halde off bu ne be herkes aglak bizemi sordunuz sanki hamile kalirken otur cek simdi ağrını sancini diye azarlamalarmi dersiniz bilemiyorum daha neler yasadim neler neler
Ben sirf tek perinatoliji orada diye oraya gidiyordum kartaldaki izindeydi cunku hos hala izinli bolgede baska yok hep ozelde vardi mexbur kalmistim
Odalar 2 kisilik ama 30 yil oncesnin odalari orayida ziyaret etmistim
Sonra 30 haftalikken zaten pandemi patlak vs verdi iyice randevulari kapattilar allahim cok sukur dedim kendimi ozele attim orada insan muamelesi gördümmm
Ama ille devlette dogum yapicam diyorsaniz kartali secin
Odalar 2 kisilik ama temiz yeni hersey esin refakatçi kalamiyor erkek yasak bir tek bayan kalabilir yaninda. Ha birde telefona falan izin vermiyorlar cok sacma ben 2 hafta evvel aciline gittim oranin basit bi nst icin bile teli yanima almama izin vermedi dogumhane belki servise cikman gerekir hayir alamazsin dedi
Kayinpederim kapida bagirdi cagirdi peki biz nasıl ulascaz gelinimize almıyorsunuzda iceri dedi
Bekleyin yapcak bisey yok dediler tabi ben sira bekle et 1.5 saat sonra nst girdim sonra sonuc icin bekle et toplamda 2 saat 40 dk falan gecti disardakiler delirmis bana bisey oldu sanmislar 2 kez aramislar içeriyi ama kalablik aramayin diyip kapatmislar 🤭
Ama en azindan ilgi alaka marmaraya gore bir tik daha iyi
Hastane yenilendi zaten biliyorsunuzdur
Tek kisilik odalari bende sormustim ama yok dediler