susamtanemiz Asaf isminin yanına isim arıyoruz cinsiyetimiz belli oldu sağlıkla gelsin erkekmiş şimdi sizden yardım istiyorum canlar ☺️ Başka Erkek isim önerisi de alabilirim
busra14044 susamtanemiz bence Asaf çok herkes Asaf koyuyor 😁 Miraç Ali hoşuma gitti Vefa ve Çınar da hoşuma gidiyor sağlıkla kavusun 🙏
Omerva susamtanemiz benimde oğlum olucak kısmetse ismini de babası Alpaslan koydu bakalım değişmezse tabi çünkü ben yağız istiyorum
susamtanemiz Aliyeyildiz önerileriniz için çok teşekkür ederiz eltinin oğlunun adı Yusuf o yüzden direk elemiştik :)
susamtanemiz busra14044 Çok teşekkür ederim Büşra önerilerin için ☺️ Yağız ismine de kayıyor gibiyim erkek ismi çok zormuş
ZelihaaK susamtanemiz yağız çok hoş bence herkes Asaf koyuyor biraz ağır da Bi isim bence bizde Eşim Kaan istiyor önüne ya Yiğit yada Yağız koyalım dedik Yiğit Kaan da karar kıldık şimdilik değişmezse inşallah sağlıkla gelsinler 🙏
limoncicegim2 susamtanemiz evet aynı erkek kıyafetinin kız kıyafetine göre daha basit olması gibi erkekler az ve öz kız kadar çeşidi yok 😂
Mazra ZelihaaK yeğenimin adı kaan, benim de oğlum olacak ismini yiğit koymaya karar verdik 🙂 güzel denk gelmiş
susamtanemiz busra14044 bizde tam tersi oldu kız olsa ismi hazırdı babası koyacaktı erkeği bize bıraktı sağlıkla kavuşun hanenize hayırlı olsun inşallah ☺️
Denizgiller Allah adıyla yaşatsın şimdiden ama Asaflar çok yaramaz oluyor ya 😂 yumuşatacak bi isim kesin olmalı bence memet gibi soy isimde önemli tabi
susamtanemiz Denizgiller Hadi ya Asaf kesin değil öneri istedim isim konusunda çok kararsızız sağlıkla gelsin hepsi ☺️
Sedaa_ Bizde daha bebiş olmadan oğlumuzun ismini Ömer Asaf koymak istiyorduk bende çok duymaya başladım baktım herkeste var şimdi Yiğit ya da Yağız koymayı düşünüyoruz 🌸