Hamisannecik123 Kızlar tepecik kadın doğuma kontrole giden varsa doktor onerirmisiniz randevu alicam ama azarlayan bi doktora gitmeye korkuyorum resmen memnun kaldığınız bir doktor varsa yazabilirmisiniz
Cansu355 Hamisannecik123 Tepecik hastanesi kendini bozmuş diye duydum canim baska alternatif hastanelere bakmani oneririm
Hamisannecik123 Cansu355 ne konuda kendini bozmuş ? Birde ben ilk doğumunu orada yaptım bucaya gidiyordum kontrole dogum yapacağım gün beni tepecige sevk etti direk sezaryen aldılar gebelik kolestazi çıktı ilk hamileliğinmde canim o yüzden istediğim hastaneye gidemiyorum kabul etmiyorlar ne konuda bozmuş merak ettim tepecik hiç kontrole gotmedim ben ben Ho gitmek istemiyorum oraya gitmek ama mecburum ilk doğumumda gerçi bi sikinti yaşamadım bu nasıl olacak bilmiyorum hic:(
Pelin_k Canım ben gidiyorum azarlıcaklarını düşünmüyorum çünkü ben öyle bir durumla karşılaşmadım Hamit Çetin’e alabilirsin 23 nolu polikinlik. Tavsiye ederim yani tepecik araştırma olduğu için daha güvenli bence ki ben özelden devlete gitmeye başladım.
Hamisannecik123 Pelin_k hamit Çetine aldık canim inşallah dediğin gibidir sende dogumu orda yapıcaksin sanirim