Alisa015 Merhaba kızlar Son adetim 12 ocakda olmuş adete göre 32+2haftalık olmam gerek ama ultrada31+1gösteriyor Şimdi benim doğumum hangisine göre olucak ? Böyle drumla karşılaşan oldumu hiç
mhrmom Alisa015 son adet tarihi baz alınıyor ultrason cihazlarında da farklılık gösterebilir yani her cihaz aynı değildir.
Vera09 Alisa015 benm de son adet tarihim 13ocak dogum tarihi 20ekim gorunuyor. En son 30+6iken gittigimde 32haftalik gozukuyordu. Doktora hangisine gore hareket edecegiz diye sordum 32ye gore cunku en basindan beri haftan ileride gidiyor dedi. Beklenen tarih de 15ekim dedi. 🤷🏻♀️
yigitinannesiiiii Alisa015 son adet tarihine göre olucak canım benim bebeğimde 1 hafta geri gözüküyor ben sormuştun doğum tarihini etkilermi diye doktorumda bebeğinin gelişimi ile alakası yok son adete göre olur doğum dedi
yigitinannesiiiii Alisa015 o zaman onu baz alıcaksın canım doktorun o şekilde belirliyorsa doktoruna uymalısın
kizannesiyimm Benim de sat 24 kasım ama ultrasonda 30 kasım ile uyumlu. Geç döllenme olmuş dedi doktorum. Doğum tarihi de 30 kasıma göre. Sat değil döllenme zamanı ve bebeğin gelişimi baz alınır demişti.