Arzuayaz Karın ağrısı buyuk tuvalete çıkıyorm sürekli bel agrisi bacaga vuruyor bacaklarimda agri var boyle olan varmi 36+5 olduk kasiklarda degilde cati kemiğinde baski hissediyorm ama dinlenince geciyo🥺
Cigdemm1 Arzuayaz bende az önce karın ağrısıyla büyük tuvaletime çıktım bir iki gündür var kalçamda ağrı var benimde yürümekte zorlanıyorum
benguuusk Arzuayaz dünden beri tuhaf şeyler oluyor vıcudumda dün kasılma oldu baskı hissi dünden beri sırt ve bel ağrım var düzensiz sancılar sık idrare çıkma 37+3 haftalığız
birmeleginannesiiii Arzuayaz Arzuayaz 35+6yım. Saydıklarının hepsi var. Hatta az önce vajinama doğru giren sancıdan duramadım. Dün randevum vardı, bu tarz şikayetlerin normal olduğunu artık her an doğuma hazır olmam gerektiğini söyledi.
Kubra_miray_szr Arzuayaz haftamız aynı senle.ayni durumu yaşıyorum ozelikle kac gündür adet ağrısı gibi karin agrım var doğum yanaşıyor ondandır sanırım bu hafta son kontörüm var sonra dogum
Arzuayaz Cigdemm1 bende öyleyim suan sabahtan beri karin agrisi tuvalete cikiyorm . Kalcamda agri yurumekte ayakta dolasmakta zorluk çekiyorum ya 🥺
Arzuayaz benguuusk Oglumda sey demiştim ben dogurcam galiba diyip gecesine nisanim gelmisti . Bunda da vucudum da degisik seyler oluyor yani 23 gunumuz kaldi fakat artk doguma hazirliyor sanirim vucudumz kendini . 33 haftalikken makat gelis demisti internetten bakiyorm çocuk dondugu zamanda boyle seyler olabiliyormus ama yinede insan strese giriyor🥺
Arzuayaz benguuusk kasilma toplanma oluyor karnimda benim bebegim birazda ogluma gore hareketsiz oğlumda cok hareketliydi bunda hareketlerini biraz zor anliyorm
Arzuayaz birmeleginannesiiii normal evet ama insan endiseleniyor . İkinci gebeligim ilkinde oğlum cok hareketliydi bunda kızım hareketleri biraz daha sakin
Nurcantas65 Bende de oluyor karına sırta vuruyor ama gaz sancısı sanırım.dogum sancısı adet agrisi gibi basliyomus anlamamsk mumkun degil zaten
Arzuayaz Nurcantas65 yalancı sancilar tabikide dinlenince geciyor fakat dogum başlamadan bi kac gun önce surekli buyuk tuvalete çıkıyorsun canim beni endiseleyende o.
birmeleginannesiiii Arzuayaz kesinlikle katılıyorum endişen, ben de çok korkmuştum. Ama içini rahat tut diye söylüyorum ☺️
Arzuayaz Kubra_miray_szr allah yardimcimz olsun hepimizin canım 🤲 benim ilk gebeligim cok rahatti bu biraz korkutuyor beni ondan endiseliydim de simdi ayni haftalarda ayni durumları okuyunca biraz daha rahatladim . Rabbim hayrlisyla kucagimza alamayı nasip etsin🤲
Nurcantas65 Arzuayaz valla kuzu 37+3 um daha beni hoplatacak agri olmadi nst de temiz cikiyor. Bende beklemedegim tek bildigim dogum sancisini anlarsin dediler oyle
Kubra_miray_szr Arzuayaz Amin inşallah canım benimde ilk gebeliğim çok rahattı son gününe kadar evi temizliyordum kızım olmuştu şimdi ise Erkek bunda çok ağrılarım herşey oluyor Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun 😊😊🤗
Duygunas Nurcantas65 aynn anlaşılır tabiki oturunca uzanınca geçmez ayakta durma hissi oluyor nefes kesen agrı yani
Feyzanur__ 36+4 üm sandıklarının hepsi var hatta dün gece bel ağrısından uyuyamadım adet sancısı çekiyor gibiyim tuvalete otururken çok fazla baskı var sancılarım biraz şiddetlense ve düzene girse direkt hastahaneye giderim heralde.
Arzuayaz Feyzanur__ dus almak rahatlatyr dinlenip uzan canim bebek hareketlerini kontrol et surekli gecmeyen agrilar olursa gidersn benimkisi allahtan dinlenince geciyor. Ama buyuk tuvalete cikmak zorluyor beni.
Arzuayaz benguuusk hayrlisiyla kucaginiza alirsinz inşallah.kasilmalar evet öyle oluyor karnımda top gibi oluyo resmen.
Arzuayaz Kubra_miray_szr kizi erkegi yok demekki her hamilelik bir olmuyor. Ben oglumda son gunumu kadar gezdim temizlik yaptm bunda yerimden kimildarken agrim oluyor her hamileleik bir degilms valla insan yeniden ogreniyor gibi herseyi .amin canim allah razi olsun hepmize hayrli doğumlar nasip etsn rabbim🤲
Burcu-2634 Arzuayaz bende de aynı sorun var son 2 haftadır fena arttı doktor normal dedi doğum pozisyonun da bebiş ondan bu ağrılar dedi hepimiz aynı ağrılardan dertliyiz Allah yar ve yardımcımız olsun sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah 🤲🤭
Arzuayaz Burcu-2634 benimkisi makat gelişti sanirim benimkiside pozisyon değiştiriyor fakat oğlumda her yerini anliyordum bunda ayirt edemiyorm bu birazcık nazli 😄 amin canim amin allah razi olsun