hayallliiim Gulsumyaman evet canım şehir hastanesine gitti perinatoloji de 4 uzman bakmış onlardamo demiyor normalde
Gulsumyaman hayallliiim perinatolojiyi bilmiyorum canım oraya hic gitmedim ama yine söylememe ihtimalleri yüksek dedigim gibi bence hic uğraşmayın sürekli hastaneye gitmekle yaşıda var hastalikta cok ne kadar az kalabaliga girerse o kadar iyi kayinvalideniz icin özele götürün
Minikbiranneem hayallliiim seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kaynanam hamile şuan 8 haftalik şuan saka gibiler dün çok sinir oldum bana diyo seninle niye ilgilensinler sen yine hamile kalırsın benim son hamileligim dedim nerden biliyon bi daha yapacağımı acaba
hayallliiim Minikbiranneem al işte 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️kaç yaşında isteyerek mi olmuş😶dediği lafa bak ya
Minikbiranneem Minikbiranneem hayallliiim ve ben 3 haftalikken öğrendim hamile olduğumu yani o yaptığında benim hamile olduğumu biliyodu
Tutiko hayallliiim benm kvalidemde 45 nde ikiz dogurdu canm ben nişanlıydım ;) o bilerek ve isteyetek yAptıgını düşünüyoruz o ayrı tabide seninki bilemefm cok zor bizmki cok zorlandı bakamadı halada zorlanıyor
Tutiko hayallliiim ooo olmazmı bebelerim dedi baska bsey demedi nişan dğgün herseyibize bırak tı bi işin ucundan tutmadı asla.. sonrasında ben dogurdum smdide kıyaslamalar var kızm 4 yasında ikizler 7 düşün herşeyimiz kıyas