aise_meryem 36+1 olduk yarın doktor randevum var. Ama karnimda ara ara kasilmalar var akintim yoğunlaştı acaba dogum mu yaklaştı. Bebek kac kilo olmasi lazim bu haftalarda
Sltnemir aise_meryem herkesin bebeğinin kilosu aynı olmuyor diye düşünüyorum arkadaşım 40. Haftada doğum yaptı 2.500 ben 36. Haftada yaptım 2.900
Nurcantas65 36 haftalikken 2710 du suan 37+3= 2890 gr dedi. Gayet normal kotu bisey demedi hic kilo icin ufak tefek olacak kizim demek ki ☺
aise_meryem Nurcantas65 saglikli olsunlar bebişlerimiz kilo cok da önemli degil ama erken doğum olursa 2500 kilo olana kadar cikarmiyolar diye kilo alsin istedim
Nurcantas65 aise_meryem aynen sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil. Kilo aldıran besinler var yumurta,kaşar,muz bende ise yaramadi sende belki yarar tuket bolca 😊
aise_meryem Sltnemir en korktuğum şey etrafimdakiler cok dojtora gidiyom diye laf yapıyor aslinda ayda bir gidiyorum. Böyle şeyleri duyunca gideyim diyorum
Sltnemir aise_meryem git bence de cnm doktor ne zaman csgirirsa git bence.. önce nst ye giriyordum son haftalar sonra doktor ultrasonla bakıyordu nst de kalp atışlarını beğenmedi ultrasonla baktığında kordon dolanmasi var dedi acil sezeryana aldılar
aise_meryem Sltnemir bebekte bo sıkıntı oldu mu doğum sonrası hemen çıktınız mi hastaneden. Gecmis olsin canım