Fasulyeninannesi- Ozlem3302 Ayniyiz benimde 35+1 bugun kafasinin asagida okdugunu ogrendim bu simdi dogum pozisyonuna girdi mi demek
Ozlem3302 Fasulyeninannesi- Sanırım öyle oluyor geçen ayda bu ayda gittim doktor başı aşağıda bebeğin dedi . İdrar torbaba çok baskı yapıyor sürekli wcdeyim. İnşallah normal doğum yaparız ilk tecrübem 😊
Fasulyeninannesi- Selcanmeral Ozellikle gece oluyo zaten gun icin yine iyiyim sanki vece gunduzu ayirabiliyomus gibi yapiyo bazen gece uyumayil gunduz uyuyorum
Fasulyeninannesi- Rabishanim Benim idrar torbama baski yapiyo resmen gunde 20den fazla cikiyorum tuvalete
Fasulyeninannesi- Pelinakcn Mide yanmasi 2 haftadir bende de var ne yesem agzimda artik dogsun istiyorum ozellikle bu sebepten
Fasulyeninannesi- Pelinakcn Insallah o kadar uzamaz hamilelikte istifa etmeme az kaldi birazda babasi baksin😂
Edabykl Fasulyeninannesi- ara ara uyaniyorum ben ama uykum cok bolunuyo suan sabahin 6 bucugunda neden kalktim bilemiyorum 😂🙄
Fasulyeninannesi- Edabykl Ben gece 2 gecerek yattim sabah 7.5 kalktim sonra zorla uyuttum kendimi 10.5ta kalktim ayni durumdayiz😂
bebetonunannesi16 lavinia12_ ağladım bile artık çok geç 😂 şimdide beklemeye devam edicem olmadı akşam bida ağlarım😂