CananDuru Merhaba Bugun doktor kontrolüm vardı bebegim diger ölcümleri normal cikti kilosu 1336 gr 38 cm boy baş cevresi 32 haftalık olarak basina gelen var mı
zamaneannesi80 CananDuru doktorunuz ne dedi acaba.. normalde artık baş çevresiyle olan farkın düşmesi gerekiyorda ben öyle biliyorum
Asyaalin CananDuru benimde aynı şekilde kafası 2 hafta önden gidiyor 33 haftalığım kafası 35 haftalık görünüyor fakat baş aşağı durduğu için ölçüm doğru olmayadabilirmiş doğruysa bile doktorum herhangi bi sorun olmadığını söyledi sadece doğmak için gecikmemesi gerek yada sezeryan olur dedi
CananDuru zamaneannesi80 zaten normalde hic fark yoktu en son 24. Haftamda gittim 28. Haftamda kontrolüm vardi ama doktorum izindeydi. 29. Haftada gittim onun icin karin cevresi 28+1 cikti ama kafa 32 hafta dedi birsey olmaz dedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
zamaneannesi80 CananDuru kafa ve vücut orantılanmaya başlıyor ya o yüzden sordum canım ama doktorun normal demiş genetikte olabilir
Kckirm Bizimde normalde 28 haftalık kontrole gittik 30 haftalık kafa çapı çıktı doktor genetik olduğunu bir sorun olmadığını iletti sağlıksal açıdan sadece doğum haftamıza kadar bu şekilde devam ederse buyum oranda sezeryan olabilir
CananDuru Asyaalin bana da öyle dedi demekki dogru hatta dogum 25 ekim haftasi olur dedi ben kasım falan diye bekliyordum ama
Asyaalin CananDuru bu arada yeğenim içinde aynı şeyi söylemişlerdi bizde genetik galiba 🤭 yeğenim şuan 10 yaşında sapasağlam ve çok zeki bi çocuk😄