Neslihan37_ MucizeAnnesiiH kesinlikle göğüs ucu kremi, bebeğe fazlaca takım, ped, göğüs pompası, peçete, müslin örtüsü ve kesinlikle Mama al hemen sütun gekmeyebilir bebek susuz kalit çok kolay sarılığa yakalnir. Göğüs ucun kucukse kesinlikle silikon üç!!
Annesininportakali53 MucizeAnnesiiH göğüs ucu kremi bebege takım ped bebeği örtmek için örtü senin için kıyafet ama öyle göğüs pompası elinde varsa alabilirsin herkese lazm olmuyor o ama mama vs. Bunlara gerek yok zaten sütün hemen gelmezse hastane veriyor
CananDuru MucizeAnnesiiH Bebek icin soruyorsunuz galiba hastane cikisi 10 lu da olur 5li de farketmez yaniniza yedek 2 takim yada tulum alin mutlaka iclerinde zibinları olsun ekstra 1 tane daha almistim yanima 10 adet bez pisik kremi emzik biberon battaniye penye ve nohut agız mendili
AlpAslanbabysmom MucizeAnnesiiH ben en cok elektirikli pompa almadigima pismanim. Birde kaşık biberon. Normal biberonlar meme reddi yapiyor…
MucizeAnnesiiH Neslihan37_ hastane çıkışı için 10 lu setmi aldınız birde zıbın kac tane almam gerekiyor
Neslihan37_ Annesininportakali53 mamayı her hastane vermiyor devlet hiç vermiyor illa emzireceksinbirak boş emsin diyor sezeryan doğumlarda süt hiç gelmezse mecbur veriyorlar. Ben ağladım resmen mama verin diye çünkü hiç sütüm geomedi bebek ikinfi gün sarılığa yakalandı 5 günlükken de yoğun bakıma alındı sarılık 21 olmuş. Bence kişi yanına alsın mama her ihtimale karşı.
Neslihan37_ MucizeAnnesiiH 10 lu aldım bir kere doğumhanede batmış kan leke mürekkep vs olmuş onu kimse demiyor valla buna dikkat edin ben üç kıyafet değiştim. Bir 10 lu iki tane de 5 li almıştım. Göğüs uçları mahvoluyor imkanın varsa iki hafta önceden gogsunu yunusat lanolin veya hindistan cevizi yağı ile. Bol bol masaj yap süt aşağı insin sıcak havlu köy gogsunw son haftalarda. Bol bol incir ye ve humana çayı iç doğumdan sonraki gün. Bunlar yanında hazır olsun bana kimse bunlari dememisti yaşayarak tecrübe ettim. Birde normal doğum yaparsan depend kullanamazsin alttaki dikisi çok acıtıyor. Ben lohusa pedi kullandım o da bir gün sonra normal pede geçtim. Kendine de iki pijama al bir tanesj lohusa kanı ile batabilir.
Eeliff09 Ben henüz almadım ama kutu şeklinde almayı düşünmüyorum aşırı küçük oluyormuş onlar bir kaç kere giyer anca diyorlar Normal takım alacağım 0 3 aylık battaniye zıbın vs ayrıca aldıklarımdan koyarım
Annesininportakali53 Neslihan37_ bilemem canım bende devlet kontrolluyum çevremdeki her hastane veriyor o yüzden söyledim
Ziynet4459 CananDuru pişik kremi hemen lazım oluyor mu hastane çantasına koymak için almadım doğduktan sonra alırım diye düşündüm
yayannesi Kızlar yenidoğan için göbek bağı vs. oluyor yada ilk bebeğim acemiyim alt değiştirme konusunda vs. en kullanışlı kıyafet tipi hangisi sizce tulummu alt üst takımmı ?
CananDuru Ziynet4459 canım asiri hassas oldukları icin ennkaluteli b3zde bile ilkten havasız kalinca ve cis kaka ile temas edince kizarmaya basliyor yani benim kizimda oyle oldu. Pisik baslamadan kreme baslamak iyi oluyor önlüyor. Birde butun hepsini kullandim hicbiri bepanthol baby etmedi 🤷🏼♀️