HalisEbruoban Cansueliz anim kasiktan adet sancisi gibi basliyo ve siddetleniyo araliklarla gelip geciyo
Mervebtnrr Cansueliz valla bel kemiğimden karnıma yayılan nefes kesen ve 5 dakika boyunca süren yalancı sancim oldu ilk defa yalancısı buysa gerçeği kim bilir nasil🙈
Tosbik HalisEbruoban ama bu sancı hep adet sancisi gbi bir sanci dimi sürekli vurup geçiyor gt gide şiddetleniyor fakat siddetlensede agri adet sancisi gbi dimi?
HalisEbruoban Cansueliz evet canim oluyo ama o sanci cok baska anlamaman mumkun degil anladigim kadariyla yavastan geliyo sancilarin
HalisEbruoban Cansueliz benim ne suyum geldi nede nisanim sancilarim basladi ilk bebegimde herkeste su yada nisan gelecek diye bisey yok canim ben gittigimde 4 cm acilmam vardi suyumu doktor patlatti
HalisEbruoban Tosbik yok daha farkli oluyo karnin tas gibi oluyo ne oturabiliyosun ne yuruyebiliyosun yerinde duramiyosun
Ecrinimleyla HalisEbruoban aynen bende öyle oldu ne oturabildim ne yürüyebildim hep ağladım 😢😢 acısından
HalisEbruoban Ecrinimleyla anlasilmicak bisey degilmis insan bilemiyo ama dogummu diyo en ufak biseye ama dogum baslayinca anliyoki hicbiseye benzemiyo
deletedmom351 Cansueliz Ayy bende tatmak isterdim nasıl bir şey ama sancı çekmeden doğurdum canım gerçekten merak ediyorum suyun gelmesi vs olaylarını ama maalesef
HavvaZ deletedmom351 benim doğum Mayıs sonu gibi olacağı için havaların durumuna göre alacağım ama dediğim gibi Yenidoğan çok alma 3 6 ay al 6 9 sonra bakarsın duruma göre