SuzanSuzi1 Yoğurt çorbasında kuru nane kızdırıp öyle içtim ama nane düşük yapar yazıyor her yerde çok fazla icemedim zaten ama yine de endişelendiriyor beni bilgisi olan varmı kizlar yardım lütfen
1Gunes SuzanSuzi1 vallahi 12+6 hamileyim hem yeşil hem kuru bol bol tuketiyorum şükür hiç bisey olmadı. Ama bilemiyorum belki herkesin bünyesi aynı olmaya bilir
huvuuuuff SuzanSuzi1 ben ilk defa duyuyorum, 35+5iz düşük falan olmadı yaş nane bile tüketmiştim bu süreçte o yüzden çok dert etmeyin bir şey olmaz inşallah
Selamcanim SuzanSuzi1 bak internete parmağım ağrıyor yaz kansere bağlar. İnanmayın böyle şeylere. Ben naneyi taze taze çok yerim. Sakin ol. İç içebildiğin kadar. 😁
Ghb01 SuzanSuzi1 ben hemen hemen hergün kuru nane yaş nane yiyorum bişey olduğu yok canım kafan rahat olsun 😚
Ebruliiiiiii SuzanSuzi1 bir bostan dolusu tüketmediğin yada kür mür yapıp konsantre bi şekilde tüketmediğin sürece bişey olmaz korkma yemeğe atılandan zarar gelmez 🙃
suscarparimm SuzanSuzi1 İlk defa duyuyorum o kadar nane tüketmeme rağmen birşeyde olmadı fazla evham değil mi sizce
SuzanSuzi1 Allah razı olsun kizlar içime su serptiniz daha önce 3 kayıp yaşadım ilkkez devam ediyor gebeliğim hayirlisyla 14 haftalık olduk kendimden dahi esirgiyorum bebeğimi Rabbim korusun inşallah 🥺
SuzanSuzi1 Allah razı olsun kizlar Rabbim evlatlarımızın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
yigitinannesiiiii SuzanSuzi1 ya yok öyle bişey ben sürekli yoğurt çorbaaına bol nane yakıyorum hatta bazen yeşilini bile tüketiyorum Maydonoz bile riskli deniyor ama doktorlar demet demet yemicenize göre sıkıntı yok diyor