Evet arkadaşlar benimde happymom serüvenim burada biter. ☺️
Öncelikle şöyle söyliyim benim ikinci gebeliğimde ilki mecburi sezeryan olmuştu bu da planlı zorunlu sezeryandi 38+6 haftasına gün verildi bir gün öncesinden de yatişim yapıldı.
Sabahına ameliyata alındım doktorlar belden uyusturmayi uygun gördükleri için onu tercih ettiğini söylediler ve iğne yapıldı hiç hissetmedim iğne acısını sadece bacaklarıma elektriklenme ve sıcaklık geldi direk sonrasında hemen uyuştu zaten doktorlarin bana dokunduğunu hissediyorum ama acı ağrı vs. hissetmiyorsunuz.
Sondayi uyuşturmadan önce taktılar odaya çıkınca da çıkardılar gayet ilgili bı hastane hemşireleri doktorları herşey çok güzeldi güzel ilgilendiler bebek sürekli kontrol altında kilosu vs. Aynı şekilde sizinde sürekli tansiyon olsun kan sulandiricilar olsun ağrı kesici iğneler olsun çok sıklıkla kontrolü yapilip bakılıyor gerçekten özelde bu konforu bulabileceğimizi sanmıyorum inanın.🤌☺️
48 saat gözetim altında oluyorsunuz onun öncesinde çıkış kesinlikle verilmiyor refakatçisi kadın olmak zorunda eşiniz doğum yaptıktan sonra yarım saatlik sizi ve bebeğinizi görmeye gelebiliyor ziyaretçi saati de saat 2 de oluyor oncesinde veya sonrasında kesinlikle yasak odaları iki kişilik.
Tuvalet banyo olarak gayet temiz sıcak suları mevcut klimalı odalar. Başka sorunuz olursa cevaplarım inşallah darısı tüm anne adaylarına diyorum bebeğimi bol bol koklamaya gidiyorum 🥰❤️