Safiyenurrr Kızlar bugün ikili test yaptırdım sadece ultrasyonla bakıldı doktora göstermedim ama kan alınmadı doktor ultrasyon sonucuna göre mi kan alınacak anlamadım
Bellks Safiyenurrr kan ver demedimi ikili test bittikten sonra doktor sonuç zaten kana da bakılarak hesaplanıyor
Safiyenurrr Bellks ultrasyon sonucun direk çıktı doktora gidecektim ama çıkmış devlette gittim bu arada kanı doktor mu istiyor
Rba_Glrsy Pazartesi günü yaptırdım bende ikili tarama testini hem kan alindi hemde ultrason ile bakıldı normal de kan da alınması gerekiyor diye biliyorum
Safiyenurrr Rba_Glrsy doktora sonuç gösteremedim ya kanda veremedim saat 2 olmuştu bir de yarin randevu aldım sabahtan gidicem
Bellks Safiyenurrr bende devlette yaptırdım kan zaten verilmesi gerekiyor o doktorun sana demesi lazımdı kan ver sonuçlar şu kadar gün içinde çıkar diye
Rba_Glrsy Safiyenurrr Brnde devlet hastanesine gidiyorum bu pazartesi yaptırdım benden hem kan istedi hemde muayene etti yani demesi gerekiyordu doktorun sen günün geçmeden bi tekrar git canım :)
Bellks Safiyenurrr ver kan sonuçların çıkınca da doktora gidersin zaten ultrason sonucu yok ters bişey varsa doktor o esnada söylüyor
Safiyenurrr Rba_Glrsy doktorumu göremedim çıkmıştı yanına gidip sonuçları gösterecektim ama yarın sabah gidicem zaten o zaman veririm artik
Rba_Glrsy Safiyenurrr Yok yok tamam hem daha zamanın var doktora bildir kan istemediniz diye daha sonra kan verirsin Rabbım sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallah
Safiyenurrr Rba_Glrsy yarin halletmeye çalişacağim inşallah Amin canım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Lenaaaa Önce ultrasonla ense kalınlığı ölçülüyor sonra kan veriyorsun canım. Devlet hastanelerinde bazen böyle sıkıntı çıkabiliyor maalesef
Safiyenurrr Aysenurozs bakalım konuşucam zaten zorla girmek istemiyordum öyle olacak daha da ugraşmam