Sjkghhhh Kızlar yeni doğan bebeği kundaklamak için kundak nerde ala bilirim böyle rahat penye battaniye olsun ekime düşüyor doğumum ama kundaklamak için kundak nerde bulabilirm
hunilimom Sjkghhhh e bebek cıvıl gibi yerlerde hazır kundaklar oluyor diğer türlü muslin battaniye ile felanda yapabilirsin
Nur123aa Sjkghhhh ben müslin örtüyle kundak yapıyorum canım güzel oluyor oğlum kundaksiz uyuyamiyor sürekli eli kolu dışarda olunca uyanıyor hemen 😄
Tugcebanu Sjkghhhh e bebekten fermuarlı kundak aldım ben bacakları çok sıkmıyor kolları iyi tutuyor armut şeklinde ama kullanmadım daha tabi nasıl bilmiyorum rahat olacak mı kullanış açısından bi araştır istersen canim
Muhammedinannesi2424 Ben civilden müslin aldim onlarla yarim kundak yapacağım. Bi tane de trendyoldan kundak battaniye oldum evin ısı durumuna göre kullanacam
Cntkn Sjkghhhh owli markasının kundağı kalça cikikligi yapmamasıyla ünlü hem kundak hem uyku tulumu olarak kullaniliyor
minik_koala_ve_annesi Sjkghhhh pikocular oluyor ya onlardada oluyor ya da kumas satan bir yerden alip kenarini diktirebilirsiniz