denizmanzarasi Kızlar transfer öncesi rahim filmi çekti doktorum transferde ilerleyen günlerde olacak nasipse ama bazı yerlerde 1 ay beklenmeli yazıyor rahim filmi sonrası transferi olan oldu mu?
2022bebeki denizmanzarasi Benim rahim filmim transferden 6 ay önce olmuştu. Rahim filmi çekildiği ay da korunmamiz gerektiği önerildi kimyasal gebelik olma ihtimalini gözeterek . Daha önce duymadım sizin gibi olani ama belki vardir
nagihanbirol26 denizmanzarasi ben rahim filmi yeni çektirmiştim çok olmadı ama doktor sağolsun teknik bi hatadan az daha tüplerimi alacaklardı tüp bebeğe başladık doktor bana transferden önce çekeriz tekrar dedi bi sakıncası varmı diye sorduğumda hayır dedi ve çoğu doktor hsg filmini tüp bebekte ihmal etmemek gerekiyor bana çekeriz 2 3 güne de transfer yaparız dedi
denizmanzarasi 2022bebeki açıkçası doktor öyle bir şey demedi zaten şuan transfer için ilaçlar kullanıyorum bi daha gittiğimde sorucam ama bir sorun olsa derdi sanırım kafam çok karıştı ki 2 dk bile sürmedi film narkozda almadım
2022bebeki denizmanzarasi Evet ben de anestezisiz çektirdim çok kisa sürüyor stres olmustum ama değmedi. Siz yine de doktorunuza güvenin her hekimin yolu farkli inşallah kolaylikla geçer süreciniz🤗