ilkheyecan00 Selma1513 bende de çin takviminde erkek gösteriyor hayırlısı bakalım bizde 7+3 haftalığız
Selma1513 ilkheyecan00 Allah gönlümüze gore versin inşallah en önemlisi sağlık ama olmayanida tatmak istiyor insan
elmaserkc21_ Bereninannesi tesekkur ederim doktorun tereddütü korkuttu beni yoksa ben kız hissediyorum
Hamideersin Bereninannesi Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah bende 17+3te gittim bacaklarını kapatmış dedi doktor söylemedi şuan 17+5teyiz eşim detayliyi bekleyelim diyor bende özele gidelim diyorum acele etmeyelim diyor sizce beklemelimiyim
kuzgun_hanife_ Çok çok sevindim bende 14 haftalık oldum öğrenmedim iki oğlum var çok çok dua ediyorum biz kızım olur diye Rabbim hayırlıca nasip eylesin inşallah
Hamideersin Bereninannesi zaman geçmiyor gerçekten ☺️ ilk oğlumu 14 haftada öğrenmiştim bu çok Nazlı çıktı herkes gostermiyosa kızdır diyor
Bereninannesi hayallliiim canım benim Allah razı olsuunnn🥰17+3 haftalığım 18.haftanın içindeyim bugün öğrendim cinsiyeti sende durumlar ne 🥰
Merve201119 Bereninannesi Rabbım sağlıkla kucaginizada almayı nasip etsin🙏🙏🌸benimde iki oğlum vardı üçüncü olursa Allahim birde kızım olsun derdim hep rabbime şükürler olsun benimde kızım oluyor
Bereninannesi Merve201119 Amiinn adaşım teşekkür ederim Rabbim senin de kızçeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🥰🌸
Morkelebek26 Bereninannesi bizimde dualarımız kabul oldu çok şükür eşimde deli gibi kızı olsun istiyordu bende 😍 hayırlısıyla kızçemiz olucak 🤲🤲😊😊
minigiminannesi03 Bereninannesi ben oğlan hissediyorum ama bilinmez eşimde bende ilk oğlan olacak galiba diye gülmüştük ikimizde aynı anda oğlum dedik😂😂😂
Bereninannesi minigiminannesi03 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin