Annesininportakali53 poyrazvearya senin haftanda ben kullanmadım gerçekten de pek etkisi yoktu 15-16 dan sonra verdi bebek ağırlaştıgi için bütün vitaminlerin çektiği ve kana daha çok ihtiyaç olduğu için 16 da kan ilaci omega 3 içeren vitamin vermişti hala onları kullanıyorum
ErdoganGamze poyrazvearya Elenatal 2 içiyorum. İçinde her vitaminden ve balık yağından var. Son ayımdayım bebek daha kilo alsın diye yazdı doktorum. Aayy kokusuna bayılıyorum ya 😋
sakinim_tmm Magnezyum, kalsiyum, kan ilacı, bıtanede balık yağlı karışık bı vitamin var onu unuttum adını
yozgey Gıda mühendisiyim ve eskiden ünlü bir maden suyu firmasında çalıştım 9 yıl. Maden suyu mineral açısından tabikii yararlıdır ama magnezyum kalsiyum ihtiyacınızı tam karşılamaz. Kimyasal iyon yapıları verilen ilaçlardaki ile bir değildir. Ek bilgi olsun burda dursun.
berceste5155 poyrazvearya bence kasılman krampların ağrın sızın yoksa hiç bir şey kullanma günlük bir maden suyu iç kuruyemiş ye süt ürünlerini bol tüket ilaç kullandıkça bağımlı hale geliyorsun sürekli yenisi ekleniyor benim b12 değerim ve demirim düşük çıktığı için sadece onları kullanıyorum ama onun dışında hiç bit vitamin kullanmıyorum 31. Haftada doktor değişikliği yaptım yeni doktor vicium3 magosit ve omega3 yazdı kullanmaya başladım ilaçlar beni mahvetti kasılmalar kramplar başlattı sonra ilaçları bıraktım eski düzen devam ediyorum çok şükür rahat bir hamilelik geçiriyorum
poyrazvearya berceste5155 bu kullanılan vitaminler bebek için mi bizim için mi bende şuan çok bir sıkıntı yok doktorda sanırım o yüzden kullanma dedi
ikkrk91 poyrazvearya 13.haftada folik asiti birakip kan ilaci ( demir ) basladim. 16.haftada magnezyum, kalsiyum, decavit kullanmaya basldim. 30.haftada decaviti birakip balik yagina gectim diğer vitaminler devam kullanmaya
Emily37 poyrazvearya 13.haftadan beri d-vit damla kullanıyorum.Şuan 27 haftalığım balık hapı yeni başladı.Demir ilacı alıyordum ama değerlerim yüksek diye ara verdik şimdilik.Benim doktorum aylık tahlil yaptırıyor değerlerime göre takviye veriyor.Şuana kadar iyi gidiyor sonuçlar diye takviye bişiy vermedi.Omg-3 vermesinin sebebide şuan balık yiyemiyor olmam.Balık zamanı gelince onuda kesicem dedi
Derya_gumus poyrazvearya 21 haftalik hamileyim d vitamini multivitamin demir hapi ve magnezyum kullaniyorum
berceste5155 poyrazvearya bebek kendi vücudu için gerekli olan vitaminleri annenin vücudundam alıyor eğer annede gerekli depo yoksa vitamin eksiklikleri çıkıyor vitamin eksikliğinin anneye zararları olabiliyor mesala kalsiyum eksikliği annede diş problemlerine yol açabiliyor ben eksilik oluşmadan bu vitaminlerin doğal beslenmeyle karşılanması gerektiğini düşünüyorum ben beslenmemi hamileliğin başından beri ona göre ayarlıyorum ama vitamin eksikliği varsa hem bebeğin hem de annenin ihtiyacını karşılaması için takviyeler alınmalı bende hamilelikten önce de demir ve b12 eksikliği vardı ilaçlarımı kullanmaya devam ediyorum ama magnezyum eksikliği yok o yüzden ilaç kullanmaya gerek görmüyorum bu benim kişisel kanaatim ama başkası derse ki illa eksiklik olmasına gerek yok bem doktorun verdiği ilacı kullanırım ona da saygı duyarım