Ruvvruvveeydaaa Kızlar 19+3 haftalığım daha hiç hareket hissetmedim, ilk gebeligim. Ne zaman hissederim acabaa 😒 Herkes hissetmen lazım diyip duruyor moralim bozuluyor artıkkk
Kleopatra- Ruvvruvveeydaaa Herkes dediğiniz kişileri neden takıyorsun ki canım. Herkesin bünyesi bir olmaz. Ben 23 haftamda net hissetmiştim. Elbet hissedeceksin sonuçta boşuna moralini bozmana değmez.
Kubra_miray_szr Ruvvruvveeydaaa bunu diyen kimdir gerçekten anlam veremiyorum ben ilk tekmesini 23 haftada hissettim senin haftanda bebek varmıydı belli değildi ve şu an 36 haftadayim hala pek hareketi olmaz bazı bebekler uslu olur kimseye kulak asmayın her bebek bir olmaz
KayraVeAnnesi_06 20+4 hissettim herkes de aynı olmuyor birde ilk gebeliklerde 20-24 haftalarda hissediliyor 🙏🏻
Hshbss KayraVeAnnesi_06 ben yaklasik bir haftadir rahmimde tekmelerini hissediyordum ama bugun hic oynamadi normalmi sizce oynamamasi tekme atmamasi
KayraVeAnnesi_06 Hshbss Hergün bende hissetmiyorum , dün mesela hiç hissedemedim ama bugün hissettim Normal bence , eğer uzun aralarla hissetmezseniz içiniz rahat etmesi için doktorunuza görünüp bir ultrasonda muayene olabilirsiniz
Zerrune Her gun hissedilmeyebiliyor bu haftalarda diye duymuştum bir doktordan. Normal yani. Eğer önce hissedip sonra ust üste 4 5 gün hissetmezsen doktora gitmek gerekir ama bazi anneler henuz hic hissetmemis. Normal, 20 den sonra hiseeiliyormus net olarak
Hshbss Zerrune ayakktayken vuruslarini hissediyordum suan sadece uzandigimda rahmimde küçük hafif kibar bir kalp atisi gibi hissediyorum bagirsak hareketi ola bilirmi
Vixensc Bende çok stres olmuştum o haftalarda herkes soruyordu hissedemediğim için bir sorun olduğunu düşünüyordum ama 22 haftadan sonra hissetmeye başladım şuan 26 haftadayım kıpır kıpır sürekli hissediyorum kendini kimseyle kıyaslama her hamilelik farklı ve özel doktorundan başka kimsenin dediğine kafa takma sürekli konuş bebeğinle karnını sev bence hissedip tepki veriyorlar ☺️
Kubra_miray_szr @“Hshbss”#p23839079niye zoruna gitti ikinci gebeliğim herşeyi çok iyi bilirim ve gerçek Bi durum
Zerrune Hshbss Olabilir tabi. İlk baslarda sanki gaz geçişi gibi oluyor. Bir de bazi bebek sakin olurmuş cok hareket etmezmis belki huyudur🥰 Ama sakin de olsa hafta geçtikçe mutlaka hissedersiniz ❤️
AyFa1608 İkinci gebelikte ne zaman hissedilir kızlar ? Bide benim biraz kilom var kilo hareketi hissetmeye engel mi sizce