Nujinkanat canım bebek gözüktü mü? Eğer ki bebek gözüktüyse şuan için kafaya takma. Benim 3 yaşında bir kızım var. Devlet Hastanesi’ne gittim bide 8 haftalık falandı yani. Dediki ordaki doktor kalp atışı yok. Tabi ben ağlayarak eşimi aradım daha önce de kaybım vardı. Sonra hemen özele gittik. Kalp atışlarını ultrasona girer girmez duyduk. Hatta ben devlet hastanesi gibi direk konuya girip stresli ni şekilde anlatınca özeldeki doktor dur bi az soluklan demişti. Hemen de duyuldu. Şuan 4+4 hamileyim. Bende beta hcg değerleri için yazıyorum ama burda konu dışında olan şeyler pek yorum almıyor gibi geldi bana. Kadınlar kulubünde yaz ordakiler hemen cevaplar çok tecrübeli anneler var sayı yüksek için rahatlasın. Evet doktorun dediği önemli tabiki ama insan kendine bi iyi söz arıyor şuan bende o durumdayım. O siteye yazınca için rahatladı birden. O yüzden de sana yazmak istedim. Sakın stres yapıo kafaya takam ve haftaya tekrar git görülmese bile 1 hafta daha bekle. Ben ilk kürtajımı 10 haftalıkken oldum yine bile aklımda hep bi şüphe var❤️❤️❤️❤️