Evet kızlar sonunda doğurdum diyorum. Ama bu cümle benim için çok anlamlı. Ben tüp bebek annesiyim. 10 yıldır nedenini bilmediğimiz bir şekilde kendiliğinden gebe kalamayıp tüp bebekle tam 4 sefer deneyip 3 sefer gebe kalıp fakat hep farklı sebeblerden evlatlarımızı kaybettik. İlk kez evladımı kucağıma aldım kokusunu içime çektim. Hastetle beklediğimiz bu duyguyu hep hayal etmiştimde bu kadar tarifsiz bir duygu olduğunu hiç düşünememişim. Allah ım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Kimsenin koynu boş kalmasın🤲🏻
Gelelim oğlumla olan doğum maceramıza🥰 bizim bilen bilir çok zor bir gebelik sürecimiz oldu. Kanamalar kese bozulmaları covidler mide bulantıları 5 bucuk aylık olana kadar yatmalar bebeğimin tek böbreğinin çalışmaması derken sonunda beklenen gün geldi. Tabi ben o günden habersiz normal doğuracağımı düşünerek dr a gittim. Bebeğimin hep önden giderdide son haftalarda biraz yavaşladı bu durum SAT’ı yakalı. Ara ara sezaryen olabilir desede dr um hep normal doğuma konsantreydik. Sezaryen benim korkulu rüyamdı. 37+1 de yani geçen hafta bugün doktoruma rutin kontrole gittim. Beni muayene etti bebeğe baktı ve o malum şeyi söyledi. Normal doğuramazsın bebek bir haftada bir kilo almış. Öyle böyle derken yarın sezaryene karar verdik. Gece stresten uyuyamayıp arabaya atlayıp ergenler gibi bir manzaraya çekip anksiyetemi bastırmaya çalışırken polislerin gelip napıyosunuz burda dediğinde yarın doğurucamda diyip dikkat et burda doğurmayın diye benimle dalga geçmeleri ayrıntısını pas geçebilirdim ama böyle saçma sapan bişe yaşandı paylaşmak istedim😂
Günüm saatim geldi girdim ameliyathaneye kalbim yerinden fırlayacak bununla nasıl başa çıkıcam derken zaten başlamalarıyla oğlumu görmem bir oldu🫢 nasıl bir duygu🥹 herşey herkes bir anda bitti gitti oğlumla ben kaldık🥰 arada midem bulandı söyledim hemen ilacı verdiler. Sonra bide sakinleştirici hobaa😂 ben bulutların üstündeyim. Oğlumu hazırlıyorlar gözümün önünde bakmalara doyamıyorum. Hemen geldiler emzirdiler falan bildiğin anne oldum bianda🥲 çok klişe ama koktuğuma değecek birşey yokmuş. Boşu boşuna anımı yaşıyamamışım. Yaşıyormuş gibi yapmıştım. Güzel güzel evden çıkıp odama yerleşmek varken kimseye yansıtmamaya çalışsamda içimde volkanlar patlıyodu. O kadar kasmaya gerek yokmuş🤗size tavsiyem ne olursa olsun bu sizin doğumunuz her anın tadını çıkarın. Sık sık kendinize işte şuan oluyor evladıma kavuşucam diyin🥰 bu heycanı mutluluğu dibine kadar yaşayın❤️ Merak ettiğiniz birşey olursa yardımcı olurum bir kaç gün daha buralardayım. Sonra bebiş doğdu butonuna basar giderim buralardan😂 happy kids beni bekler😂