Merve_12_3 İkili test sonucum normal cikti kizlar ama t-hcg mom 2.18 cikti degerimin normalden yuksek oldugunu soyledi doktorum başina böyle bisey gelen varmi ?
ilknur_7474 Merve_12_3 dün ben de ikili testimi aldım ama aynı siz gibi değerim 2.40 çıktı doktorum biraz yüksek ama başka Bi test de istemicem bunlar sonuçta olasılık dedi baktığınız da testininz normal çıkmış çünkü dedi inşallah Bi sıkıntı olmadan bebeklerimizi alırız kucağımıza
Merve_12_3 ilknur_7474 işallah kuzum 🤲doktorum kötü konustu detayli ultrosona yönlendirdi dünden beri aglamaktan gozlerim şisti 😔
Nur0410 ilknur_7474 Merhaba canım benim de değerlerim aynı riskim düşük sadece beta mom değerim 2.3 bebeğin doğdu mu nasıl bir yol izledin bu süreçte
ilknur_7474 Merve_12_3 Merve_12_3 üzülme canım inşallah hiç bişey çıkmaz beni yönlendirmedi hiç Bi yere üçlü yaptırdım dün onu bekliyorum artık bakalım hayırlısı
Merve_12_3 ilknur_7474 papp-a 1458.0 Mom 1.99 yaziyor benim kide bende üçlü test yaptirdim bekliyorum allahim sağ saglim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebişlerimizi🥰
Beyzaaltun Kesinlikle üzülmeyin 3 gündür hayatım zindan oldu ama tarama testleri tamamen olasılık üzerine kurulmus herşeyin yolunda gideceğine inanmak en güzeli, taramaları aklım olsa yaptırmaz direk feral dna testi yaptırırdım
Merve_12_3 Beyzaaltun detayli usg ye yönlendirdi doktorum ayin ikisinde gidicez işallah birdey cikmaz sizin neyiniz var cok gecmis olsun
Beyzaaltun Merve_12_3 kaç haftalıksınız? 4 lü tarama sınırda çıktı o nedenle fetal dna yaptırdım ben. İnsallah hersey yolunda gider sizin içinde 🙏🏻