Rmys_byrm1 Hanımlar 3 aylık hamileyim guatır ilacı kullanıyorum bebeğe zararının olmadığını söyledi doktorlar ama bebeğe doğum sonrası zarar oluyor mu tecrübesi olan varmı
Ozisko Rmys_byrm1 yok canım aksine kullanmaman zararlı. 1 gün bile aksatma. Ben de kullanıyorum daha önceden vardı bende guatr. İlacımı her gün kullanmam gerekiyor sen de ihmal etme bebeğe hiçbir zararı yok aksine faydası var. Beyin gelişimi için.
Hullyya Rmys_byrm1 bende kullaniyorm . Bebege zarari olsaydi drlar tavsiye etmezdi aksine kullanmazsan bebektr gelisim geriligine sebep oluyor Allah korusun ..
Rmys_byrm1 Ozisko teşekkür ederim içim rahatladı dr kullanmamı aksatmamak söyledi ama bi kaç kulaktan dolma bilgi insanı tereddüt ettirdi
berceste5155 Rmys_byrm1 bende kullanıyorum henüz doğum yapmadım ama kuzenimde kullandı hamileyken doğumdan sonra bir zararı çıkmadı
SeymaYasar Bende kullanıyorum sonuçta doktor tavsiyesi zararı olacağını sanmıyorum . Haftanın 6 günü 75mg bir günü 100 mg
ZMM8888 Rmys_byrm1 ben ilk gebeliğimde de kullandim 75 mg şuanda aynı şekilde kullanıyorum hiç bir zararı yok aksine kullanmazsanız zararı olur
Denizovski Rmys_byrm1 Hamileliğin başından beri kullanıyorum ilaç değil takviye olarak geçiyor zaten. Asıl kullanmamanız zararlı bebekte zeka geriliğine neden olabiliyor o nedenle her gün düzenli olarak kullanın.