zgeAslaner 27 haftalık hamileyim ve rahmimin üst bölgesinde 1 2 dakikalık damar seyrimesi gibi pıt pıt atıyor sebebi nedir acaba yaşayanlar varmı bu durumu? Günde 3 4 kere oluyor
zgeAslaner Hs4523 yok canım sanmıyorum hareketleri değildir bu böyle peş peşe atıyor normalde hareketleri bu kadar peş peşe düzenli olmuyor..
zgeAslaner Aeifelif normalde hareketini hissediyorum ara ara ama bu dediğim hareket gibi değil böyle peş peşe seyriyor yani karnıma dokununca hareketi hissedemiyorm içten atıyor🙄
Meloirmak zgeAslaner ben yarın 24 haftalık olacağım benimde ara ara öyle oluyor sağlık ocağının hemşiresi o bebek hareketi demişti ama dediğiniz gibi seyrine gibi bende anlamadım
Mnesli Bebeğin hıçkırığıdır canım o. Bende de oluyor. Normal yetişkin hıçkırığı gibi düzenli bi şekilde hareket ediyormuş gibi hissediyorsun 😊
Mnesli zgeAslaner bende şuan 38+4 günlük hamileyim. Yeri geliyo günde 5-6 defa oluyo. Önceki aylarda 2-3 kere oluyodu son zamanlarda daha sıklaşıyo korkulcak bisey yok icini ferah tut 😊
Sena1704 Evet hıckırık tutuyor onlarıda😍 duzenli araliklarla ayni siddette 🤗 son zamanlarda daha cok hickiriyorlar bu iyi bisey cigerlerinin gelisimi icin diyaframi kasılıyor🙈😍