enesayazmoom Dun gece den beri buram buram anason kokuyor her yer hamileliğim boyunca hiç alkol içmedim içsem bir şey olur mu .? Yada ne yapmalıyım linç yiyeceğimi biliyorum kızlar linç licek olan yazmasın
EzgiKly enesayazmoom Linçlemek kimsenin haddine değil, sonucta senin bebeğin. Aşerdim içmem lazım diye düsünmektense içmemen daha sağlıklı tabiki. Bende ara ara alkol kullanan biri olarak 7 aydır enerji içeceği bile içmedim😅
hilalhanim enesayazmoom 😂😂😂 ay çok iyiymiş anason ve rezene iç bunlar rakıyla aynı kokuda hahaha 😂😂 yanınada balıııkk oh bebenin sefası olsun
Nehir-Poyraz 1Gunes kız. İçsin diye değil kadın rakı diyo rakı içcene onu içsin diye dedim öylesine yönlendirme amaçlı değil yani rakı isteyince başka ne denir
La_Liberte enesayazmoom bence buradakiler ne derse desin doktorunuza sorun 😊 zaten içseniz de bardak bardak içecek değilsiniz. Kimsenin de linçlemeye hakkı yok. Hayat sizin hayatınız 😊🥰
enesayazmoom La_Liberte içmek istemiyorum tabiki sadece kokuyor burnuma sadece koklasam da olur sanırım
yaasemin enesayazmoom geçenlerde benimde öyle oldu sanki evin içinde bira içmişler öyle bi koku ama sonra geçti içmedim de
La_Liberte enesayazmoom bir yudumdan bir şey olacağını sanmıyorum tabi en doğrusunu doktorunuz bilir 😬 🙈
yaasemin enesayazmoom bende bira sevmem ama böyle olsa dikicem ağzına Allahtan yoktu içmemiş oldum 😂😂
Neslihan37_ enesayazmoom biranın uzerinde bile hamile içemez ibaresi var düşün en düşük alkol oranlı biranın bile. Bebeğin umrunda değilse iç kendi keyfin bilir.